IMPORTANT
Home / Noticies / Àrea social / Presentació Futbol Base 2019-2020

Presentació Futbol Base 2019-2020

Aquest diumenge 3 de novembre, a partir de les 10h, celebrarem la presentació del Futbol Base, Atletisme i altres equips de l’entitat.

La convocatòria és a les 9h al camp de l’Energia.

Tots els jugadors i jugadores han d’anar equipats amb la roba de partit (samarreta de partit, pantaló de partit i mitgetes de partit) i botes de jugar, no vambes.

Els atletes també han d’anar amb l’equipació oficial de competició.

Entrenadors/es i Delegats/es amb el polo oficial.

Entre les 9h i les 10h del matí aprofitarem per avançar les fotografies oficials de tots els equips que poguem. La resta es realitzaran un cop acabada la presentació. Per aquest motiu és imprescindible i obligatori que tots els jugadors i jugadores assisteixin a l’acte, doncs les fotografies no es realitzaran cap altre dia.

A més a més en aquesta ocasió comptarem amb la col·laboració dels Castellers de Sants, que faran de cloenda de la festa amb un pilar.

Us recordem als familiars que no podeu saltar al camp a fer fotografies, doncs totes les que es facin durant el matí després les podreu trobar al web. D’aquesta manera faciliteu la feina de tots i totes i l’agilitat en l’organització.

Com sempre, tots els protagonistes rebran una beguda en acabar l’acte, que els delegats i delegades s’encarregaran de repartir als seus corresponents equips.

Posteriorment a la presentació el Primer Equip disputarà el seu partit de Lliga, corresponent a la jornada 11 de la Tercera Divisió en front del Figueres. Us animem a tots i totes a quedar-vos a veure el partit i animar als nostres nois.

Durant el matí vendrem números de la rifa que sortejarem durant la mitja partit del partit del Primer Equip. Els números tindran un preu de 3€ i s’entrarà en el sorteig de 3 packs de productes del club i el ja tradicional pernil amb una ampolla de vi Sumarroca.

Us esperem a tots i totes diumenge a l’Energia!

Check Also

Inici entrenaments

Estem contents d’informar que el proper dilluns dia 24 d’agost, a partir de les 20:30h, …