IMPORTANT
Home / Noticies / Cròniques / QUAN EL MES IMPORTANT ES EDUCAR….

QUAN EL MES IMPORTANT ES EDUCAR….

QUAN EL MES IMPORTANT ES EDUCAR….
Quants partits i quants gols rebuts en contra han passat fins arribar al día d’ avui. Quants raonaments inculcats als nostres nens de l ‘equip de l’ Escola de l ‘UE SANTS. Tant l ‘any passat com aquest…. “El mes important no es guanyar , es passar-ho be, gaudir d aquest esport que ens apasiona”, i aixo costa tot i que estem totalmente convençuts de que aquest es el cami per tal d arribar a trobar el cami de la bona educacio en valors…. Si jugo be, tot respectant al rival dona igual tot el demes. Si fem 3 passes seguits, Guauuuu!!!! I si marquem 1 gol, tot i perdre de 10, es , doncs si, digue’m ho clar l’ OSTIA !!!!!
Pero avui, senyores i senyors avui ha sigut la RE-OSTIA, que dic mil vegades OSTIA, si….avui els nostres entrenadors SERGIO NAVARRO I DAVID GALA (jugadors del primer equip),han donat una lliço que els nostres nens,crec, no oblidaran mai. Hem jugat un amistos contra el gran i amic equip CARMELO ,un pel mes petitets que els nostres nens i als pocs minuts ja guanyavem 0-3…. Uy , no ens ho podem creure, el que sempre ens ha passat en contra avui picava a la nostra porta i era un caramel molt enverinat….. I aquí ha arribat,probablement, un dels moments claus en l educacio dels nostres fills ….

Quan el mes fácil era aprofitar el moment i deixar els nens que s inflessin a marcar gols (aquesta era l equivocacio..) ha aparegut la figura d’ en Navarro i Gala per frenar l ímpetu dels nostres nens, obligant los a fer 5 o 6 passes com a minim per poder marcar gol i aixi hem viscut moments d un joc colectiu inusual per l edat d aquests nens, ja que la meitat tenen 5 anys… Desmarcades, passes a l espai, golassos, sacrifici per l ‘ equip i, Sobretot, respecte per un rival que com nosaltres, ha celebrat el  gol com si fos la final de la champions….

Com ha dit algu avui se’ns ha aparegut el Tikitaka…I si, hem guanyat per 1-12 i hem marxat molt contents per guanyar pero tambe per la lliço que han donat els nostres entrenadors NAVARRO I GALA. Avui, mes que mai, infinitament orgullos dels entrenadors de l Escola del nostre UE SANTS i dels magnifics nens que porten orgullosos el nostre escut i que avui han apres una lliço que no oblidaran mai i que abans i despres de cada partit, fan el nostre crit “SOM SOM SOM SOM DEL SANTS”. Moltes gracies a tots (tambe pares i mares que cada partit inculquem tants valors )pel que hem viscut avui per a mi, mes important que la victoria!! FORÇA SANTS!!!

Kike Gimenez – delegat Escola ” A”

Check Also

La crònica de l’Albert Postils

El Castelldefels i els errors propis interrompen la marxa triomfal del Sants (2-0) L’equip blanc-i-verd …