IMPORTANT
Home / Noticies / Cròniques / Racing Sarrià – Cadet D 2 – 0

Racing Sarrià – Cadet D 2 – 0

Últim partit i última crònica de la primera volta (uff,  ja queda menys!!!)

Partit estrany en el que vam poder veure una mica de tot. Francament ho vam passr força bé. Vam gaudir d’estones de bon futbol del nostre equip (si, si del nostre!!), amenitzades  per l’actuació d’un àrbitre que podríem qualificat de peculiar. No dic que fos un mal arbitratge (en general ho va fer prou bé) però si un a mica fora del comú.

Quan la grada, que no entenia res,  el va escridassar, va aturar al joc, es va dirigir al respectable i li va donar una explicació detallada sobre la jugada i l’embolic que ell mateix havia provocat. En acabar el partit, es va dirigir de nou al públic i amb una reverencia li va agraïr la col·laboració i el  bon comportament. Tothom dempeus, aplaudiments i algun riure sorneguer. En fi, com us deia, no ens vam avorrir.

Pel que fa al partit s’ha de dir que els nois van fer una molt bona primera part. Van sortir molt intensos, controlant bé el joc. Van córrer i treballar durant tot el matx. Ordenats al camp, van treure molt bé la pilota des del darrera, no com altres cops, combinant fins arribar a camp contrari amb la pilota controlada, en ocasions al primer toc,  i acabant la jugada. Es va rematar  i fins i tot, algun jugador, va provar de xutar des de fora l’àrea. Pràcticament tota la primera part es va jugar al camp del Sarrià, que es va limitar a treure pilotes fora com va poder.

Si en alguna ocasió el Sarrià pressionava una mica vam saber tornar endarrere. Des del mig centre cap al central que obria de nou als laterals per tornar a començar.

Fruit d’aquesta dinàmica es van produir diverses ocasions de gol, la més clara de Ramiro, que amb un remat fort i alt va estavellar una pilota al travesser. Després ho van provar en diverses ocasiones el Serrat, el Roger o el Marco. Però com sol passar-nos la pilota no va voler entrar. També, com sol passar-nos, es va produïr, efectivament, la jugada “tonta”. Últim minut, pràcticament en la primera ocasió que el Sarrià arribava amb claredat,  provoquen un córner  que no es va defensar bé i gol, 1-0.

A la segona part el joc va baixar considerablement, potser a conseqüència de l’esforç del primer temps. Tot i així els nois ho van seguir intentant, però el Sarrià, amb més intensitat que a la primera part, es va plantar en diverses ocasions a la nostra porteria, molt ben defensada pel Nicolau, que es va veure obligat a fet dues o tres aturades de mèrit.

En aquesta segona meitat vam tornar una mica als orígens, dedicant-nos a treure pilotes fora sense solta ni volta. Quan pitjor ho estàvem fent l’àrbitre va pitar un penal, com a mínim dubtós. El Nico arribava a tocar-la però no va poder evitar el gol, 2-0. S’esfumava el partit.

Passem de l’entusiasme a la decepció. Realment el resultat no va ser just pel que es va veure al camp. Mereixíem treure alguna cosa més.

Siguem però, un cop més, positius. Esperem que la millora del joc es consolidi i arribin millors resultats.

FORÇA SANTS!!!! FORCA CADET D!!!

FTIXA DEL PARTIT

 Estadi: Pistes Universitàries U.B.   BARCELONA

U.E. SANTS CADET “D”: Nicolau Farreras, Mario Camacho, Guillem Font, Roger Guarro (Bilal Guerchouch), Marc Vall (Alex Almirall), Aleix Batlles, Marco Sodano (José Manuel Aquino), Pau Moreno, Joaquín Loyza, Alex Serrat i Eloi Ibañez (Marc Valls).

Entrenador: Josep Forns Soler, Bernat

RACING SARRIÀ CF “A”: Alex Nolla, Aldo Bregante, Conrado Carnal, Guillermo Lisa, Sergi Bores, Carlos Sevil, Gonzalo Corriá, Ignacio Mestre, Álvaro López i Miguel Arnalot,

Entrenador: —-

Arbitre: Jorge Rodenas Oliver

https://cadetdedelsants.wordpress.com/

 

 

Check Also

La crònica de l’Albert Postils

El Castelldefels i els errors propis interrompen la marxa triomfal del Sants (2-0) L’equip blanc-i-verd …