IMPORTANT
Home / Destacat / Resum de la Marató 2018

Resum de la Marató 2018

Un any més la nostra entitat va col·laborar, a través del Secretariat d’Entitats de Sants, Hostafrancs i La Bordeta i del Triangle de Sants, amb la Marató que celebra anualment TV3.

Aquest passat dilluns es va celebrar la reunió que feia de cloenda de l’edició del 2018. Es va fer una valoració, molt positiva, de les activitats que havien organitzat les 32 entitats col·laboradores, algunes en les seves pròpies seus i d’altres de manera comú a la Rambla de Sants.

Com ja és tradició es va entregar una revista que il·lustrava totes aquestes activitats, acompanyades de fotografies amb les donacions de cada entitat. En aquesta publicació també hi ha detallada la quantitat donada per cada entitat i el total entregat a la Marató.

Aquest any el club, gràcies a la vostra col·laboració, va recaptar 448’10€ i amb el conjunt d’entitats vam entregar 17.830€, una xifra que doble, de llarg, la aconseguida en la primera edició, l’any 2013.

Moltes gràcies a tots i totes per la col·laboració i des d’aquí animem a tothom i, especialment a les entitats, a afegir-se a aquest projecte solidari de cara a la Marató 2019, dedicada a les malalties minoritàries.

Check Also

Renovacions, baixes i incorporacions 2019-2020

La UE de Sants ha començat la planificació de la propera temporada, per això ja …