IMPORTANT
Home / Noticies / General / Resum de la Marató 2019

Resum de la Marató 2019

Un any més la nostra entitat va col·laborar, a través del Secretariat d’Entitats de Sants, Hostafrancs i La Bordeta i del Triangle de Sants, amb la Marató que celebra anualment TV3.

Ahir dimarts es va celebrar la reunió que feia de cloenda de l’edició del 2019, ja que la programada pel mes de març es va haver de suspendre degut a l’estat d’alarma. Es va fer una valoració, molt positiva, de les activitats que havien organitzat les 44 entitats col·laboradores (rècord de participació), algunes en les seves pròpies seus i d’altres de manera comú a la Rambla de Sants.

Com ja és tradició es va entregar una revista que il·lustrava totes aquestes activitats, acompanyades de fotografies amb les donacions de cada entitat. En aquesta publicació també hi ha detallada la quantitat donada per cada entitat i el total entregat a la Marató.

Aquest any el club, gràcies a la vostra col·laboració, va recaptar 249’87€ i amb el conjunt d’entitats vam entregar 19.260€, rècord també de recaptació.

Moltes gràcies a tots i totes per la col·laboració i des d’aquí animem a tothom i, especialment a les entitats, a afegir-se a aquest projecte solidari de cara a la Marató 2020, dedicada a la COVID-19.

Check Also

Ruthless Irish Mail Order Brides Methods Used

Now the colour of their hair varies from very gentle, wheat shades to bright, fiery …