IMPORTANT
Home / Noticies / Àrea social / Ricard i Michu els Cristiano i Benzema de l’Infantil A

Ricard i Michu els Cristiano i Benzema de l’Infantil A

51 gols en 8 jornades. Una mitjana de més 6 gols per partit. Són els números d’un Infantil A que lidera juntament amb el CP Sarrià la classificació del grup 2 de Primera Divisió. Tots dos equips sumen els seus partits per victòries però a nivell golejador no hi ha cap conjunt que faci ombra al nostre Infantil. Dels 51 gols, 35 els han fet dos jugadors, el Ricard Mandarini (22) i el Pau Celma, alies “Michu” (13).

El Ricard és punta i l’any passat ja va ser el pitxitxi del seu equip amb 36 gols, enguany n’ha fet, a més, 7 amb l’Infantil B i 5 amb el D. El Carlos Minieri i el Pablo Fernández, els entrenadors, l’han reptat a fer-ne 90 amb l’A, “serà molt difícil”, diu. “El Ricki es molt físic, em recorda a Cristiano. Una mica com una bèstia, no para de pressionar, ni de córrer i quan rep una centrada, a l’hora de rematar, es queda suspès a l’aire… porta una barbaritat de gols de cap, que en categoria infantil és molt difícil”, explica el Carlos. El tècnic afegeix: “Li vam dir d’anotar 90 gols però és una barbaritat. El que més m’agrada, però, és que no mira per ell mateix. Si l’ha de passar la passa, té una gran actitud perquè un altre podria ser egoista i ell ha canviat molt respecte l’any passat. La seva actitud és exemplar i és molt més bon company tan dins com fora del camp”. I què diu el Michu del Ricard? Doncs, el seu company en atac creu que el Ricki és “moooolt ràpid”.

 

Per la seva banda, el Ricard pensa que el Michu és “més tècnic que ràpid i molt hàbil”. El Michu és extrem, porta 13 gols i quan era benjamí i jugava al Collblanc va ser pitxitxi amb uns 85 gols. Ha arribat aquest any a l’equip i explica que abans de cada partit un company li diu: “A veure quants en marques avui!”. El Carlos confessa que al Pau li diuen Michu per com s’assembla al jugador del Nàpols i avança d’ell que no és tan explosiu com el Ricki però té un bon u contra u, molta qualitat i s’assembla més a Benzema. “Assisteix, dóna joc, toca de cara a porteria i es mou bé en els espais. Són molt diferents però es complementen molt bé”.

Cristiano i Benzema o Ricard i Michu. Porten entre els dos més de la meitat dels gols de l’equip però en el que no dubten és en assegurar que els seus bons números són gràcies a l’equip: “Nosaltres només hem d’empènyer la pilota dins la porteria, l’equip ens ho dóna tot fet. Sense ells, res. Dos jugadors no fan un equip”.

 

I tot l’Infantil A té un altre repte en l’horitzó… superar els 220 gols que va fer l’Infantil C, equip que entrenava el Toni Poveda en només una temporada. Un Infantil C que només va perdre un partit i en el que tots els seus jugadors van fer algun gol, fins i tot els porters, un de falta i l’altre vestint-se un dia de jugador de camp. El pitxitxi va ser l’Eric Sánchez i, ara, els jugadors d’aquell Infantil C estan repartits entre Cadet A, B, C, D i el Cadet de futsal.

 

“No crec que ho aconseguim, serà molt difícil” diu el Ricard. “Ens ho ha comentat el Toni lo dels 220 gols… en vam parlar amb el Pablo però la realitat és que superar-lo serà molt complicat, gairebé impossible”.

 

Ho facin o no, en aquest inici de lliga els jugadors de l’Infantil A ja ens estan fent gaudir molt cada cap de setmana. Lluiten per recuperar la categoria perduda la temporada passada –preferent- i tenen ja marcat en el calendari el dia 10 de gener en què visitaran un CP Sarrià que, com ells, ha guanyat els 8 partits disputats. La lliga no podria estar més interessant! Des d’aquí només desitjar-lis que segueixin igual, esforçant-se, entrenant a tope i deixant-se la pell en els partits!

 

Felicitats equip!!

Check Also

El proper diumenge 14, contra l’Hospi