IMPORTANT
Home / Noticies / General / Sabies que………….

Sabies que………….

JUGADORS DE PRIMERA DIVISIÓ QUE VAN VENIR A REFORÇAR LA UNIÓ ESPORTIVA DE SANTS

Miquel Casanovas: Va ser porter i procedia del Barça, on era suplent de Plako (d’origen Hongarès). Va jugar al Sants des de la temporada 22/23 a la 29/30.

 

Vicenç Tonijuan a l’any 1923 va marcar el primer gol al camp de Sarrià, justament contra el Sants. Es va formar a l’Espanyol. La temporada 24/25 el va fitxar la Unió Esportiva, sent una gran figura blanc – i – verda.

Vicenç Font: Porter del Barça a la temporada 49/50, suplent de Ramallets. Després va passar a l’Alcoyano i al Sabadell, es va incorporar al Sants a la temporada 58/59 i es va retirar amb l’At. Ibèria la temporada 60/61.

 

Alberto González, procedent de la U.D. Las Palmas, molt tècnic i gran organitzador del joc, va ser del Sants des de la temporada 57/58 fins a la 64/65.

Juan López Currucales: Mig organitzador molt tècnic, també procedia del Las Palmas, va arribar al Sants la temporada 57/58 i va ser-hi fins la 58/59, quan va ser fitxat pel Mallorca, jugant una promoció d’ascens a Segona Div. que van guanyar en front del Sants.

Joan Roma: Defensa de molt nervi, era de Taradell format al Barça, va jugar cedit a l’Espanya Industrial a Primera Div. Després va passar al Jaén, Múrcia i a la Cultural Leonesa. Va arribar al Sants a l’agost del 58 i va jugar fins el juny del 64, quan es va retirar.

Manuel Rodríguez Manolete: Procedent del Juvenil del Tenerife, on va ser campió d’Espanya, va debutar amb el primer equip a 2ª Div. El va fitxar el Sants la temporada 58/59 i va ser-hi fins la 62/63, quan va penjar les botes i va tornar a Tenerife. Era un tot terreny que va jugar a diferents llocs, doncs s’acoblava a tot arreu.

 

Ignacio Jorge Padilla: Un altre canari, molt tècnic i bo. Va venir al nostre Club la temporada 58/59 i va estar-hi fins la 61/62. El va fitxar l’At. Ibèria i va jugar-hi un parell de temporades.

Josep Parra: Defensa central d’una elegància i col·locació excepcionals, que va marcar època a l’Espanyol, va ser vuit vegades internacional absolut i va jugar al Sants la temporada 60/61.

parra

Pascual Balaguer Catà: Gran defensa que va militar a l’Espanyol des del 1951 fins el 1958, va venir al Sants per acabar la temporada 61/62.

Lluis Eloy: Ex davanter – centre del Barça de l’època de Kubala, abans de retirar-se va venir al Sants donant un gran rendiment en la temporada 63/64.

Josef Kuszmann: Procedent del Betis, abans de fitxar per l’Espanyol, va jugar al Sants. Era un davanter – centre hongarès molt alt i fort. Va ser a la temporada 63/64, just quan el Sants jugava al camp de l’Espanyol.

Andreu Bosch: Barcelonista que va ser set vegades internacional a l’equip “A” i, anteriorment, una al “B”. Va jugar al Betis i va fer les seves últimes passes futbolístiques al Sants, va venir al 1965 i va marxar al 67.

Ignacio Izaola: Defensa central navarrès molt complert, de l’Osasuna va anar al Sabadell, tots dos equips militaven aleshores a Primera Div. El va fitxar el Sants a la temporada 66/67.

Branco Kubala:  Procedent del juvenil del R. Madrid va venir cedit al Sants amb 17 anys. La temporada 66/67 el seu pare Laszi era l’entrenador de l’Espanyol, on també jugava Alfredo Di Stefano, i se’l va emportar a l’equip blanc – i – blau, on va debutar a Primera Div., dos dies després d’haver complert els 18 anys. La següent temporada va passar al Sabadell.

José Villar: Un defensa central canari, com tots, molt  tècnic, va venir procedent de la U.D. Las Palmas la temporada 66/67, després també va ser entrenador. La primera època va ser la temporada 69/71 i la segona, en la 73/74, va ascendir l’equip a Regional Preferent.

 

 

Text: E. Soler / M. Dot

Check Also

Free Adult Webcams, Live Intercourse, Free Intercourse Chat, Exhibitionist & Pornstar Free Cams

Say goodbye to boring grownup videos and crappy websites that don’t live up to expectations. …