IMPORTANT
Home / Noticies / Cròniques / Segona derrota de la temporada

Segona derrota de la temporada

Juvenil “B” 1 -Singuerlin “A” 2

 

 

Segona derrota de la temporada

 

 

Després de molts partits ha arribat la segona derrota d’aquesta lliga que ens fa perdre el primer lloc de la classificació, quedant-nos a un punt del nou lider, el Can Buxeres.

 

Era un partit que podia ser difícil ,contra un incòmode contrari que porta molts partits seguits guanyant i amb el que vam empatar a la primera volta. Per això l’equip sha”reforçat”, però les coses no han sortit com s’esperava.

 

L’equip ha sortit amb ganes, apretant al mig camp i arribant a l’àrea contrària amb facilitat; ràpidament ens hem avançat al marcador (min 7), amb un gol de Felip. Ells no s’han arronsat i han empatat als 4 minuts, en una mala coordinació dels centrals. A partir d’aquí ells han controlat el partit, però no han portat perill. Poc a poc hem anat perdent força i el partit ha arribat a la mitja part sense massa coses d’interès a destacar. Ells semblaven molt més cansats, però no hem estat acertats.

 

La segona part, amb alguns canvis en el nostre equip , ha començat amb més intensitat per part nostre, però han estat ells qui han aconseguit marcar un gol, en una jugada aillada: han penjat la pilota dins l’àrea al llançament d’una falta i una falta d’entesa de la defensa i el porter. Malgrat els canvis no hem pogut marcar.

 

Hem de  pensar en positiu i continuar lluitant com fins ara. No hi ha res perdut.

10173584_274129862748371_1607775374_n

 

Check Also

La crònica de l’Albert Postils

El Castelldefels i els errors propis interrompen la marxa triomfal del Sants (2-0) L’equip blanc-i-verd …