IMPORTANT
Home / Destacat / Sergi Milà, extècnic santsenc

Sergi Milà, extècnic santsenc

Com ja hem explicat en algun dels “Sabies que..?”  la UE de Sants sempre ha tingut una bona base de jugadors que, en molts casos han arribat a la Primera Divisió. Jugadors o entrenadors que s’han format al nostre club i que més tard han tingut la sort de poder fitxar per equips de primer nivell.

Un dels casos més coneguts, potser, és el de Joan Barberà, que després de jugar amb el Sabadell, a Primera Divisió, o el Salamanca, entre altres equips, va ser un dels entrenadors del Barça B i actualment es troba a l’staff de Luis Enrique, amb el primer equip.

Doncs un altre tècnic blaugrana que va tenir els seus inicis en la nostra entitat va ser Sergi Milà.

En Sergi va començar la seva trajectòria futbolística en els benjamins del Sants, quan només tenia uns 7-8 anys i va seguir jugant fins a l’últim any de juvenil. Acabats els anys de formació va ser un dels jugadors de l’amateur i va arribar a debutar en el Primer Equip blanc-i-verd amb en Pep Marguí a la banqueta.

I ara fa 10 anys, a la temporada 2005-2006, va ser el segon entrenador del Primer Equip del Sants, era l’ajudant del llavors entrenador Juan Carlos Bueno. En total van ser 14 anys en la nostra família santsenca, 13 de jugador i 1 d’entrenador.

Al  mateix temps que jugava al Sants començava a formar-se com entrenador en el Futnbol Base del Barça, on ja porta 15 anys.

Actualment Milà és un dels entrenadors de l’Infantil B del Barça, amb el que recentment ha aconseguit el mundial de clubs de la seva categoria.

Des de la UE de Sants esperem que en Sergi segueixi amb aquesta gran trajectòriaa que va començar, quan era molt jovenet, a l’equip blanc-i-verd.

IMG-20160116-WA0003

IMG-20160116-WA0001

IMG-20160116-WA0002

IMG-20160116-WA0000

Check Also

Free Adult Webcams, Live Intercourse, Free Intercourse Chat, Exhibitionist & Pornstar Free Cams

Say goodbye to boring grownup videos and crappy websites that don’t live up to expectations. …