IMPORTANT
Home / Atletisme / Sisena prova de la Challenge de Barcelona

Sisena prova de la Challenge de Barcelona

El passat diumenge, 2 d’abril, es va celebrar la desena edició del Cros de Nou Barris. Hi van participar al voltant de 700 atletes de tota la ciutat, que a més a més es van poder inscriure a la campanya Jo Soc CEEB (Consell de l’Esport Escolar de Barcelona) i formar part del gran mural de celebració dels 40 anys del CEEB que apareixerà al CEM La Mar Bella quan acabi l’any.

Com ja vam explicar la Cros es va disputar en el Parc Central de Nou Barris i es va iniciar a les 10h del matí amb els atletes nascuts els anys 99-2000, amb un recorregut de 2300m. La prova finalitzava a les 13:15h, després que els més petits haguessin completat un recorregut de 400m.

El circuit de Nou Barris és conegut pels seus nombrosos desnivells. Es tracta del més irregular de la Challenge: un repte que els petits i joves atletes van afrontar amb motivació i esforç. Novament, la jornada, que es va celebrar durant tot el matí, va comptar amb participants de totes les categories escolars i amb una entrega final de medalles als primers de la taula.

Com en cada edició hi va haver una bona representació dels atletes de la UE de Sants, que a més a més sempre aconsegueixen bons resultats; com l’Ignasi Lafarga, que va quedar primer en la categoria masculina Juvenil (després de ser l’unic participant de la seva categoria), o la Núria Bieto, que va quedar tercera en la categoria femenina Aleví del 2006. També hi van participar el Dani Szepesi, el Roger Bieto i la Tessa Máximo.

La propera i última cros, i que per tant tanca la Challenge d’aquest any, se celebrarà el pròxim 14 de maig i correspon al Districte de Sant Andreu.

Ignasi

Núria

Tessa

Roger

Dani

Check Also

Celebració a la Seu del Districte

Ahir dilluns dia 11 el Primer Equip de l’entitat va ser rebut a la Seu …