IMPORTANT
Home / Noticies / Cròniques / Taquigol dels líders amb l´Infantil D

Taquigol dels líders amb l´Infantil D

“A veure si la trobem” 1-“Futbol total 11”:

repassada en toda regla dels líders a l´Infantil D a l´Energia  

 

SANTS UE, D: Adrià Seijas, Aleix Batlles, Guillem Viñas, Joseba Guim, Oscar Carulla, Roger Guarro, Polete García, Eloi Ibáñez, Pol Clares, Marco Sodano i Guillem Font.

 

PEÑA BARCELONISTA 5 COPES, A: Alex Revuelta, Albert Fabrech, Adrià Salanova, Sergi Sospedra, Gonzalo Santamaría, Lluis Cots, Miguel Casasnovas, Jordi Fabrech, Mohamed Karma, Lluc Peguera i Raul Mariano

 

Canvis: Alejandro Juan, Arnau Cubells I Gabriel Albuquerque (per Pol, Marco i Polete a l´11), Jose Manuel Aquino (per Guillem, al descans), Eric Fuentes i Marc Ramirez (per Eloi i l´Oscar, al 43), Pol, Polete i Marco (per Alejandro, Guillem i Gabri, al 54).

Camp: Camp de Futbol de l´Energia, 15:50

Àrbitre: Sergi Roman

Resultat: 1-11 (0-7 a la mitja part).

 

Val a dir primer de tot que perquè es parli de futbol han de sortir dos equips, dos idees al terreny de joc i avui això no ha estat així. Directament hem de parlar d´un Taquigol, aquell mot amb el què es defineix uns nois tancats dins el seu àrea perquè no els caigui una munció de gols i un altre equip o nois que estan permanentment a l´atac i no diesen sortir el rival del seu terreny. Això és el que ha estat el partit d´avui. El final és 1-11 però podia haver estat força pitjor, tenint present 4 pals i les diverses opcions i aturades de l´Adri que han estat unes quantes. Per tant, hem de dir el primer que l´Infantil avui no ha sortit amb actitud al terreny de joc, no hem tingut mentalitat per treballar aquest partit i això es paga. Per altra banda, s´ha fet palesa l´enorme diferència entre tots dos equips, tàctica i tècnicament. Enfrontar-se en un matx requereix estudiar el rival i preparar tàcticament el partit. El partit d´anada es va perdre, sí, però vàrem aplaudir l´actitud i el plantejament del partit. Avui no ho podem pas dir. Agraîm al Guillem Viñas i l´Alejandro la seva presència avui fent costat a l´equip.

El partit s´ha iniciat amb dues singularitats: per una banda l´Infantil D ha fet el passadís als visitants donat que ja són campions de lliga del grup, bon detall del Sants. Felicitats pels nois que formen un equip realment envejable en posició, actitud i plantejament. En segon lloc s´ha dut a terme un minut de silenci per la mort de cinc nois a Extremadura companys d´esport del club de futbol Monterrubio.

Directament l´Infantil D ha sortit endarrerit i a sense intensitat ni actitud. Als 30 segons l´Adri ja feia la seva primera aturada i als 45 segons la segona. El 5 Copes molt blen plantat i amb molta confiança i força, manava sobre el terreny de joc i no deixava ensumar la pilota al Sants. Amb jugadors molt amb molt treball tècnic i tàctic, era una question de temps el peril I als 3 minuts ens fan el 0-1 en un xut per banda esquerre; als 5 0-2 ara per banda dreta I entrant fins la cuina superant tota la nostra defensa; als 7, repetició de l´anteior per la dreta, 0-3 i a l´11 entrada en combinació novament per la dreta. Clar, quan ataquen a la vegada 5 o 6 jugadors i la saben tocar, ja saps el que pot passar. Literalment a aquestes alçades no havíem sortit del nostre camp i ja perdíem 0-4. L´entrenador ha fet canvis, però avui es tractava d´una idea i de treball de setmana, així que al 15, 0-5 i al 18, 0-6 i cara de babaus de tothom. Al minut 22 hem vist tocar una pilota al porter visitant agafant una bimba fluixa que xutàvem des de mig camp. Al 25, 0-7 en una veloç combinació molt ben trenada. Sense veure i ensumar la pilota, hem fet el primer xut al minut 35, just abans que el trencilla xiulès el final de la primera meïtat.

La segona part no ha variat respecte la primera. Al primer minut primera oportunitat del 5 copes i després de diversos atacs, al minut 7, 0-8 amb una passada des del propi camp, realment im-pressionant. Al minut 9, l´Alejandro lluita i s´endu una pilota i es planta davant el porter xutant sobre la seva sortida: gran gol de l´Alejandro, 1-8. Els visitants no s´han mogut del seu guió, així que a continuar el taquigol. L´Aleix ha salvat un parell de gols, però al 20, 1-9 després d´un xut des de la frontal, al 23 penal en contra que és transformat, 1-10 i al 29, el 1-11 final.

Lluny del que pugui semblar, aquests són partits per veure´l diverses vegades i aprendre dels millors, del treball en la tècnica, del posicionament al camp, dels moviments de la pilota oferits per l´equip, etc. I treballar també la part mental: l´actitud és una voluntad que es treballa. Ara ja ha passat. Treballem en positiu per la següent jornada. Ànims.

Check Also

La crònica de l’Albert Postils

El Castelldefels i els errors propis interrompen la marxa triomfal del Sants (2-0) L’equip blanc-i-verd …