IMPORTANT
Home / Noticies / Cròniques / Tercera victòria consecutiva amb remuntada en un camp difícil !

Tercera victòria consecutiva amb remuntada en un camp difícil !

SABADELL NORD, CF “A” 1 – 2 Infantil  “B”
Tercera victòria consecutiva amb remuntada en un camp difícil !
L’equip necessitava la victòria per agafar la confiança necessària per poder afrontar la temporada amb més tranquil·litat i allunyar-nos del descens….
Hem sortit a intentar donar-ho tot , però tot i les ganes de guanyar el partit el Sabadell s’ha avançat molt aviat (min 3) en una pèrdua al mig del camp, l’obren a la banda, i el seu extrem rapidíssim (11) s’escapa per la banda, posa un centre boníssim i el seu davanter (8) empeny la pilota i la col·loca al fons de la xarxa.
Tot i el gol l’equip no s’ha enfonsat i ha continuat lluitant. En el minut 22, el nostre mig centre (Roca), posa un passada a l’espai pel nostre davanter centre (Ricky) que s’escapa del defensa i defineix amb una vaselina extraordinària. Tot i l’alegria només anàvem 1-1, i nosaltres volíem els tres punts !
El partit ha estat igualat, molt lluitat pels dos equips. Nosaltres intentàvem jugar a tocar-la, però ells eren de segon any i ens ha costat una mica. Els nostres entrenadors han sabut gestionar molt bé els canvis i gràcies a això i la nostra actitud en el minut 55 hem tingut la nostra recompensa: el nostre mig centre(Marcus), li fa una passada entre línies al nostre extrem (Alejandro) que la controla, retalla cap a dins i fa un xutàs, amb efecte inclòs, que entra per tota l’escaire ! A partir d’aquest moment tot l’equip ha lluitat i ha tret forces d’on ha pogut per mantenir el resultat.
Volem donar les gràcies al Sergi que ha vingut a substituir el nostre porter lesionat (Gato) fent un partidàs, i que ens ha salvat dos gols en els últims minuts.
En el temps de descompte hi ha hagut una mica de polèmica, ja que un jugador de l’altre equip ha estat expulsat per amenaçar el nostre extrem (Serrat).
Finalment hem aconseguit els 3 punts, agafem aire i sortim de la zona baixa. Els entrenadors i els pares ens han felicitat.
SOM 1!!! SOM SANTS!!!
Si seguim així serem imparables !!!!!
Jordi27

Check Also

La crònica de l’Albert Postils

El Castelldefels i els errors propis interrompen la marxa triomfal del Sants (2-0) L’equip blanc-i-verd …