IMPORTANT
Home / Noticies / Entrevistes / Tito Lossio: “Això és molt llarg i l’important és no despenjar-nos massa dels de dalt”

Tito Lossio: “Això és molt llarg i l’important és no despenjar-nos massa dels de dalt”

 

Jornada 11. UE Sants 0-1 Escola de Futbol Mataró Tito Lossio en zona mixta.

 

Aquestes han estat les paraules del tècnic del primer equip, Tito Lossio, després del partit entre el Sants i el Mataró:

 

“El camp estava molt mullat, la pilota es frenava molt i ens feia por jugar la pilota i complicar la vida a algun company. De fet, la jugada del gol en contra ha vingut d’un servei de banda que hem cedit per no jugar com ho hauríem fet si el terreny de joc hagués estat en unes altres condicions. L’hem enviat a fora en comptes d’enrere per por. I el rival, a més, apretava molt més a dalt i ens ha fet difícil la circulació de la pilota i fer el nostre joc de sempre”

 

“Què els hi he dit a la mitja part?  Doncs que hem d’intentar ser nosaltres en els partits sí o sí, sempre. Perquè si perdem els partits fent el que acostumem a fer, fent el nostre joc, doncs mira no s’hi pot fer més, però si perdem fent el que no sabem llavors si que fot més perdre”

 

“Si marxo satisfet per la segona part? Sí, satisfet per veure que sí que es pot i contra qualsevol. Inclús quan ells jugaven amb 11, a l’inici de la segona part des del primer minut ja hem començat a fer-ho, a jugar el nostre joc, per això sé que es pot fer. Però hi ha mes factors que no controles en el futbol. Al final hi ha dies que tens sort i et donen el gol, algú toca alguna pilota, entra… el resultat canvia i te’n vas content però hi ha dies que entrarà i altres, com avui, que no”

 

“Com sempre diem això és molt llarg i mentre no ens despengem molt, mentre ens mantinguem en un marge d’entre 4 i 6 punts crec que, no hi haurà problema. A més, igual que nosaltres tindrem desplaçaments complicats, els altres equips també hauran de venir a jugar aquí, els de dalt també passaran per l’Energia han i aquí suposo que els hi complicarem la vida també nosaltres a tots”

 

“Què em preocupa de la propera jornada davant el Turo? Sobretot el camp és el que més em preocupa perquè és molt petit, la gent està molt a sobre, serà complicat fer el nostre tipus de joc i si el rival apreta més complicat encara però s’intentarà guanyar com sempre es fa”

 

(Sobre la nova titularitat d’Albert Sumarroca i Sergio Rivademar) “S’ha de premiar els jugadors quan les coses surten bé, s’ha de premiar la bona feia de tothom. I els jugadors han de saber que tothom compta i tothom ha d’estar per jugar i per sortir quan li toqui”

 

Check Also

Força Sants! 13/05/2021

Ja teniu disponible una nova edició del Força Sants! Com sempre, hi trobareu tota l’actualitat …