IMPORTANT
Home / Noticies / Entrevistes / Tito Lossio en zona mixta

Tito Lossio en zona mixta

 

Tito Lossio “Marxo satisfet per resultat i per algunes fases del partit; aquesta victòria ens reforça”

 

Jornada 12. Turo de la Peira 0-3 UE Sants.

 

Aquestes han estat les paraules del tècnic del primer equip després del partit entre Turo i Sants:

 

 

“Satisfet? Pel resultat si, i per algunes fases del joc també perquè havíem treballat molt el tema del camp, el tema de com jugaríem, com contrarestaríem el seu joc i com podríem aprofitar les ocasions més clares, com podríem jugar aquí; bé, més que jugar, com podríem aprofitar les oportunitats al màxim”

 

“Cada part té uns 5 o 10 primers minuts en què els dos equips surten a mort. Si en aquest minuts reps un gol, l’altre equip puja i segur que es queda amb aquesta part entre cometes, que se la fa seva. Per això, eren molt importants els primers minuts, no arriscar darrere i crear ocasions com fos a dalt. A més, aquí és molt difícil jugar per dins i per això hem tirat de joc directe, aprofitant també els dos puntes que hem posat”

 

“L’onze podia semblar més ofensiu perquè hi havia mes gent a dalt, perquè hi havia dos puntes, però era per la manera que veníem a jugar, no perquè es busqués generar més ni perquè s’hagi generat més que altres dies. La idea era fixar la gent de darrere d’ells, poder arribar amb quatre jugadors a la seva zona defensiva i pressionar-los molt al mig camp en la seva sortida de pilota”

 

“Per mi la millor manera de contrarestar el joc directe és apretant el més a dalt possible perquè si tu deixes que et llencin pilotes llargues la pots acabar guanyant tu o la pot guanyar ell… està al 50 per cent. En canvi, si l’apretes molt a dalt tens més opcions. Potser a l’inici de la segona part hem deixat d’apretar una mica la seva sortida i per això ens han creat més però s’ha arreglat bé”

 

(Sobre el titular a la porteria) “El Carlos és el primer porter de l’equip. Està parlat amb ell i amb el Sergio i cadascú sap el seu rol. El primer porter és qui ha de jugar, el segon ha de tenir partits i estar preparat per quan hagi d’entrar i quan entra ha de tenir una mica de continuïtat però el primer porter és un. Encara que són dos porterassos però cadascú té el seu rol”

 

“El Fran ha patit un cop al cap i m’havia demanat el canvi abans però he esperat perquè contrarestar el joc directe amb gent que no va bé per dalt és molt difícil… per això l’he mantingut una estona més al camp fins que he vist que es calmava el partit”

 

“Això reforça és clar. És el que dèiem la setmana passada. Després d’una derrota has de guanyar sí o sí. Això és una victòria moral, reforça de cara a la setmana que bé. Veus que lo de la setmana passada va ser una anècdota i que ara tonem a anar pel bon camí”

 

“La propera jornada toca el Badia, a casa. I qualsevol equip te la pot liar. S’ha de treballar igual i tots els jugadors veuen que ningú posa les coses fàcils, que amb gent de la part baixa ens ha costat molt a casa perquè vénen a jugar al límit i a tancar-se i ens costa molt generar perill”

 

Carlota Marti.

Check Also

Força Sants! 13/05/2021

Ja teniu disponible una nova edició del Força Sants! Com sempre, hi trobareu tota l’actualitat …