IMPORTANT
Home / Noticies / Entrevistes / Tito Lossio en “zona mixta”

Tito Lossio en “zona mixta”

Tito Lossio “El que ha fet és injustificable perquè des de fora et diuen de tot però tu has de mantenir el cap fred”

 

Aquestes han estat les paraules del tècnic del primer equip, Tito Lossio, al final del partit entre el Sants i el Sant Joan At. de Montcada:

 

“Des de fora et diuen de tot i has de mantenir la calma, mantenir el cap fred. Mesures? encara no ho sé. Tampoc he vist bé què ha passat, jo estava d’esquenes i després he vist l’enrenou que s’ha generat i he anat cap a allà. Ara vull escoltar el Serio, la seva explicació. Però, com dic, jo ja sé que des de fora et poden dir de tot però el cap ha d’estar centrat en el partit”.

 

“He vist l’equip bé. , Hem tingut paciència per elaborar les jugades. Ells estaven molt tancats, no hi havia espais per dins i, per tant, hem intentat jugar per fora i ho hem fet amb més paciència que no pas precipitació. La pilota, però, no ha acabat d’entrar, en els últims metres no hem sabut acabar la jugada i no hem generat tant com altres dies. Això, fruit també, evidentment de la feina de l’altre equip que s’ha plantat bé, ha fet el seu partit, un bon partit, jugant enrere que també es una manera de jugar… i, bé, si vénen així també serà per alguna cosa”.

 

“Balanç? Sempre que no guanyes els tres punts no és positiu però es un punt després de remuntar un marcador que semblava que s’havia posat impossible. És a casa però tot el que sigui sumar ara compta perquè l’important és estar a dalt. Després quan ja les coses s’estiguin disputant de veritat, llavors sí que no es podrà perdre cap punt”.

Check Also

Força Sants! 13/05/2021

Ja teniu disponible una nova edició del Força Sants! Com sempre, hi trobareu tota l’actualitat …