IMPORTANT
Home / Noticies / General / TORNEIG D’HISTÒRICS 2017

TORNEIG D’HISTÒRICS 2017

El passat 29 de juny es va presentar la XXXII edició del Torneig d’Històrics, que organitza el FC Martinenc i es disputarà al municipal del Guinardó.

El Torneig tindrà lloc entre els dies 31 de juliol i 6 d’agost i estarà format per 4 grups de tres equips cadascun, disputant un triangular amb partits de 45 minuts. Els primers 4 dies es disputaran les eliminatòries, el dia 5 es jugaran les semifinals i el dia 6 serà la gran final.

La UE de Sants pertany al grup 4, juntament amb el Vilafranca i el Castelldefels. Els partits es jugaran el dijous dia 3 a partir de les 18h. El quadrant és el següent:

  • 18h Sants – Castelldefels
  • 19h Vilafranca – perdedor anterior
  • 20h guanyador del primer partit – Vilafranca

El vencedor del triangular disputarà la semifinal dissabte dia 5 a les 20h.

 

La resta de quadrant de grups i equips participants és el següent:

Grup1: UA Horta – UE Vilassar – UE Sant Andreu (31 de juliol)

Grup 2: CE Júpiter – Cerdanyola FC – EC Granollers (1 d’agost)

Grup 3: FC Martinenc – CE Europa – CF Badalona (2 d’agost)

 

Semifinals: Dissabte 5 d’agost a les 18h jugaran els guanyadors dels grups 1 i 2 i a les 20h els guanyadors dels grups 3 i 4.

Final: Diumenge 6 d’agost a les 19h.

 

Tot el Torneig d’Històrics del Futbol Català es podrà viure per només 15 euros amb l’abonament que l’organització posa a disposició dels aficionats. Fins a 15 partits són els que ofereix els Històrics d’enguany durant la setmana de 31 de juliol al 6 d’agost amb el millor del futbol català.

Si només pots venir un dia i ets soci d’un dels equips participants podràs comprar la teva entrada per només 5 euros. Si no ets soci, el preu de l’entrada serà de 10 euros.

Els abonaments i les entrades es podran comprar a l’accés d’entrada del Municipal del Guinardó durant els dies del Torneig.

Us hi esperem!

Informació: http://www.torneighistorics.cat 

Foto: Àngel Garreta

 

Check Also

Celebració a la Seu del Districte

Ahir dilluns dia 11 el Primer Equip de l’entitat va ser rebut a la Seu …