IMPORTANT
Home / Noticies / Cròniques / Tres punts i poc més

Tres punts i poc més

Juvenil B 3 – Esc.futbol Guinardó 0

 

Tres punts  i poc més

 

 

Partit resolt amb moltes dificultats davant el cuer del grup, ja que el marcador no s’ha obert fins ben entrada la segona part.

 

Amb un bon inici, tot semblava indicar que seria un partit en el que podríem marcar molts gols: un contrari molt tancat al darrere i un equip amb ganes obrir el marcador ràpidament.

Però poc a poc, l’equip ha anat perdent pistonada; després de tenir un parell de clares ocasions a la sortida de dos còrners, amb rematades d’en Llauradó,  n’han arribat d’altres claríssimes davant el porter contari, però sense materialitzar-les. Les idees en atac han desaparegut i, en cara sort que la defensa ha estat encertada, perquè el contrari ha arribat un parell de cops a la nostra àrea.

Mitja part 0-0 i patiment al cos.

 

A la segona part , ha continuat la mateixa tònica: ocasions però no gols . Finalment, en Lllauradó ha conseguit enviar la pilota al fons de la xarxa al rematar una centrada des de la dreta. Minut ja 70. Ràpidament 2 gols més, marcats per en Cate al 75 i al 80. Poc més a desatcar.

 

Ens mantenim en primer lloc, però cal pendre’s aquest partits com si  juguessim amb un dels equips de dalt; un tropessada ens pot costar molt car.

 

Endavant

 

 

 

Jordi P.

jpeiro2@xtec.cat

Check Also

La crònica de l’Albert Postils

El Sants clou el seu any més especial amb el cap ben alt (0-0) El …