IMPORTANT
Home / Tutorial

Tutorial

1

PORTAL D´OFERTES EXCLUSIVES PER ALS SOCIS DE LA U.E. SANTS

 

Sants, 23 de gener de 2015

 

Benvolgut/da soci/a,

Et donem la benvinguda al portal d´ofertes exclusives de la UE Sants. Aquesta proposta, tal com ja et vàrem adelantar, permet gaudir a tots els socis de la nostra entitat d´un ampli ventall d´ofertes en compres i serveis de tota mena. La Unió Esportiva de Sants és el primer club esportiu de Catalunya en oferir aquest servei de valor afegit a tot els seus socis. Estem convençuts de que aquesta proposta novedosa et permetrà gaudir, tant a tu com als teus, d´estalvis que superaran amb escreix la quota d´associació.

Trobaràs ofertes permanents amb condicions molt aventatjoses de restaurants, cinemes, botigues de roba, material esportiu, benzineres, llibres, tecnologia, viatges,…. A més a més, disposes d´un apartat per publicar els teus anuncis particulars on podràs oferir, vendre, intercanviar, regalar qualsevol cosa o servei adreçat al nostre col.lectiu.

A continuació, t´indiquem el procès d´alta. Només precises com a identificador el teu número de dni. Una vegada activat, accediràs amb el correu i la contrasenya que hagis triat. Si tens qualsevol problema, envia’ns un correu electrònic amb el teu nom, número de soci i dni sencer a l´adreça uesants@uesants.cat, et donarem resposta el més aviat possible.

Una forta abraçada,

 

Junta directiva UE SANTS

Gener 2015

 

1er. ACCÈS

 

Trobaràs l´accès a la part superior dreta de la nostra pàgina principal amb el nom de “Ofertes Exclusives”

 

2

 

  2on. REGISTRE

 

Només la primera vegada.

Clica l´enllaç : https://uesants.contigomas.com/ i segueix les instruccions. Hi ha una petita presentació que t’explica com podràs gaudir dels descomptes.

 

3

4

Si tens qualsevol problema, envia’ns un correu electrònic amb el teu nom, número de soci i dni sencer a la adreça uesants@uesants.cat, et donarem resposta el més aviat possible.

 

3er. NAVEGA

5

 

Uns quants exemples d´ofertes

6

 

7

8

9

10

 

4art. ALTA DELS TEUS ANUCIS

 

A l´apartat “TABLÓN DE ANUNCIOS” trobaràs el link “PUBLICAR ANUNCIO”. Segueix les instruccions. La vigencia de cada anunci és de tres mesos. Ens reservem la potestat de donar de baixa qualsevol publicació que no sigui adient.

11