IMPORTANT
Home / Noticies / Cròniques / U.E. de Sants 6 – C.D. Morell 0 -Jorn. 34 Temp. 2012/2013

U.E. de Sants 6 – C.D. Morell 0 -Jorn. 34 Temp. 2012/2013

Golejada i festival de gols els aconseguits per l’equip en el darrer partit de Lliga per acomiadar-se dels fidels de l’equip però que a priori (i falta de darrers moviments administratius) resulta intranscendent com ja es va anunciar per poder mantenir la categoria.

Novament, Pipo Sala va ser el jugador més destacat del matx amb 4 dianes (algunes d’elles de bonica factura) i Pol Font, amb 2 gols, demostrant de la seva vàlua com a jugador tot aprofitant sempre de manera rentable els pocs minuts disputats des de la seva arribada al club.
En un partit que no va tenir cap història amb un caire de partit amistós; un Morell ja a Segona i uns blanc-i-verds molts superiors en tots els aspectes globalment al conjunt visitant, ho van deixar pal·les amb el pas dels minuts.
Uns visitants que arran del 3-0, van deixar de lluitar, i van claudicar acceptant el que seria una derrota que els deixaria cuers de la Lliga, davant d’un Sants que amb els canvis no va desentonar, ans al contrari, podent marcar inclús més gols dels aconseguits, i quedant així en una 4 posició per la cua.
La notícia més rellevant o de més al·licient del partit, va ser el Comunitat Oficial que es va transmetre una vegada finalitzat el partit per part de la Directiva, anunciant la no continuïtat de l’actual entrenador Fernando Navarro, donant així les directrius a un jove però experimentat entrenador de la casa i dels Juvenils del club: Henry Lossio “Tito”.

Check Also

La crònica de l’Albert Postils

El Castelldefels i els errors propis interrompen la marxa triomfal del Sants (2-0) L’equip blanc-i-verd …