IMPORTANT
Home / Noticies / Cròniques / UE Camprodon: el rival del Sants per l’ascens

UE Camprodon: el rival del Sants per l’ascens

 

El primer equip de la nostra entitat es jugarà l’ascens a Primera Catalana en una eliminatòria a doble partit que l’enfrontarà a la UE Camprodon.

Es tracta d’un equip que, com el Sants, ha quedat en segona posició al seu grup, l’1. De fet, els de la província de Girona han signat uns números molt semblants als del conjunt de Tito Lossio amb 68 punts, 20 victòries, 8 empats i 6 derrotes (el Sants: 69pts, 21 v, 6 e i 7 d). Però el que més crida l’atenció és que tots dos equips han fet una segona volta immaculada i no perden un partit des del mateix dia: el 26 de gener. La jornada 18 va ser, per tots dos, l’última en què es van quedar sense sumar.

 

En el cas del Camprodon, en els següents 16 partits van aconseguir 12 victòries i 4 empats i en les últimes tres jornades de lliga van signar tres triomfs consecutius. L’últim compromís de la lliga regular el van resoldre amb un 2-1 sobre el Calonge, havent-se assegurat ja la promoció en la jornada anterior.

Han estat, a més, el segon equip més golejador de la seva lliga amb 74 gols a favor (cinc menys que el Sants) i n’han encaixat 37. No tenen, però, un golejador que destaqui per sobre de la resta, sinó que la responsabilitat ofensiva queda bastant repartida. Òscar Molina -16 gols-, Miquel Soler -15-, Ezequiel Romero -15 i Jordi Darné -10- són els quatre jugadors que han vist porteria amb més facilitat.

 

Juguen al Camp de la Vila, situat a la carretera de Molló. Un terreny de joc amb gespa artificial i de dimensions bastant grans però sense cap mena de tribuna on seure (fins i tot en això s’assemblen una mica a nosaltres que fins fa poc no teníem grada a l’Energia).

 

Pel Camprodon la classificació per la promoció ha estat històrica. Porten des de la temporada 2001-02 a la Segona Catalana –abans Primera Regional- i mai han estat en una categoria superior a aquesta. Al 2009-10 van disputar ja una eliminatòria d’ascens davant l’Avià però van caure i no van pujar. Aquella havia estat la millor temporada de la història i enguany han repetit l’èxit. El curs passat van ser sisens, la 11-12 va ser més complicada per ells i es van quedar amb la dotzena posició i la 10-11 també van ocupar la tercera plaça.

 

Vesteixen samarreta vermella i pantalons blaus i a la banqueta tenen assegut el que segons el mateix president del club, Jaume Busquets, és l’Alex Ferguson de Camprodon. Respon al nom de Manel Puigvert. Com a jugador va vestir la samarreta del Saragossa i com a entrenador va dirigir diversos equips de la província de Girona, entre ells l’Olot. Aquesta és la seva desena temporada al Camprodon, això sí, en dues etapes.

Primer va arribar al 2002 i s’hi va estar fins a dos cursos més i al 2006-07 va tornar a seure’s a la banqueta i des de llavors és qui s’encarrega de ser el tècnic de l’equip.

 

El primer assalt entre Sants i Camprodon es jugarà diumenge dia 8 de juny a les 12 a l’Energia i la tornada serà el cap de setmana del 14-15 amb horari encara per confirmar.

 

Aquest diumenge l’Energia ha de ser un fortí per ajudar a l’equip a treure un bon resultat que l’ajudi a encarar amb més tranquil·litat la tornada. Entre tots hem d’aconseguir que el Camprodon ho vegi tot verd!

 

A la web de la UE Camprodon podeu veure alguns vídeos dels seus últims partits:

http://www.uecamprodon.net

Check Also

La crònica de l’Albert Postils

El Castelldefels i els errors propis interrompen la marxa triomfal del Sants (2-0) L’equip blanc-i-verd …