IMPORTANT
Home / Noticies / Cròniques / Primer Equip / UE Sants 6-2 EE Guineueta

UE Sants 6-2 EE Guineueta

Bon començament de temporada golejant a la Guineueta, que en moltes fases del joc ha preferit repartir llenya en lloc de jugar a futbol, i que el Sants ha sapigut sobreposar-se amb bons atacs.
Tots dos equips han començat descol-locats el que ha fet que en una de les primeres jugades gairebé la Guineueta fa gol en pròpia porta. Poc a poc la Guineuta ha anat trobant el seu lloc i ha començat arribar a la porteria del Sants. Llavors ha arribat la primera badada de la defensa i el primer gol. I dic badada perquè la defensa juga be tot el partit, però els gols arriben de jugadors pràcticament sols.
Poc a poc el Sants ha començat a fer el seu joc, així en el 30 a la sortida de un corner Villegas feia l’empat, i ha continuat jugant sense especular. Així nou minuts mes tard Jordi feia un gran control a una gran passada des de camp propi, i sol davant del porter feia el segon. I quatre minuts mes tard en una jugada embolicada a la sortida d’un corner Picolo feia el tercer, potser en fora de joc o fregant-lo, però que ha pujat al marcador.
Durant els primers vint minuts de la segona part el Sants ha donat un pas enrere i ha decidit esperar, la Guineueta ha donat un endavant amb mes control de la pilota. El Sants mai ha patit i ha tornat a revolucionar el partit amb la sortida de Samu. Un bon atac de Jordi, el para el porter i el rebot el converteix Samu en el quart gol, en una de les primeres pilotes que toca.
La Guineueta fa el segon en la segona badada de la defensa, potser el millor gol del partit. Només treure de mig camp Peque fa una gran passada que Samurroca aprofita per fer el cinquè, i només un minut mes tard Samu fa una gran jugada personal que acaba en el sisè.
En una jornada no es poden treure gaires conclusions, però sembla que tenim una bona defensa, que de tant en tant desconnecta, un mig camp correcte i uns bons puntes, i que tot encara pot millorar. Seria estrany fer sis gols en tots el partits de la lliga, però el primer partit ha donat bones sensacions.

http://uesants.blogspot.com.es/

Check Also

La crònica de l’Albert Postils

El Castelldefels i els errors propis interrompen la marxa triomfal del Sants (2-0) L’equip blanc-i-verd …