IMPORTANT
Home / Destacat / Últims tràmits per la construcció de la grada d’Energia

Últims tràmits per la construcció de la grada d’Energia

La grada que es preveu que s’instal·li durant el mes de febrer al camp de futbol d’Energia, on juguen la major part dels equips santsencs, costarà uns 10.000 euros i tindrà capacitat per 116 persones, 28 de les quals estaran arran de terra.

firmaconvenigradacampenergiagenerde2014

 

La grada que s’ha d’instal·lar al camp de futbol d’Energia, al barri de la Marina, comença a prendre forma: el passat 23 de desembre es va signar el conveni de col·laboració entre el Districte de Sants-Montjuïc i l’Agrupació Esportiva Districte III que ha de permetre’n la construcció. “Des de la signatura del conveni amb el Districte ja està en marxa”, comenta Jordi Suñé, president de l’Agrupació Esportiva Districte III.

El procés s’ha allargat més del que haurien volgut les entitats perquè el camp és de la Generalitat però la grada la farà el Districte “amb afany de donar servei als usuaris del districte”, diu Suñé, ja que tots els equips que l’utilitzen són de Sants-Montjuïc.

Un cop solucionats els tràmits burocràtics i signat el conveni serà l’entitat gestora del camp, l’Agrupació Esportiva Districte III , qui encarregarà el projecte a una empresa especialitzada en la construcció de grades.

Serà una instal·lació provisional, ja que el camp també ho és a l’espera que es construeixi el de Magòria, i es preveu que quan ja no es necessiti es pugui desmuntar i utilitzar en una altra instal·lació. “Tot i que sigui provisional tindrà les condicions perquè la gent pugui veure amb més comoditat els partits que s’hi celebren”, explica Francesc Jiménez, gerent del Districte de Sants-Montjuïc.

En total costarà uns 10.000 euros i tindrà capacitat per 116 persones, 28 de les quals estan arran de terra. Hi haurà quatre nivells i tots els seients tindran respatller. “Hi haurà molta més comoditat”, assegura Suñé. A més, també s’ha previst que entre la grada i la paret hi hagi un espai d’uns quatre metres que ha de permetre el pas de vehicles de servei. La grada es preveu que s’instal·li durant el mes de febrer però els treballs duraran poc temps perquè bona part del muntatge es fa a la fàbrica.

Noticia Extreta de http://el3.cat/ultims-tramits-per-la-construccio-de-la-grada-denergia/#prettyPhoto

 

Check Also

The main advantages of Board Website Technology

Board web destination technology provides tools for equally administrators and directors over the entire interacting …