IMPORTANT
Home / Noticies / Àrea social / Un milió d’euros per subvencionar activitats extraescolars esportives

Un milió d’euros per subvencionar activitats extraescolars esportives

L’Ajuntament destinarà un milió d’euros a subvencionar activitats extraescolars esportives. Aquest dimecres se n’obrirà el període de sol·licituds i el 20 d’octubre es coneixeran les llistes de beneficiaris. De cara al curs 2014-2015 s’oferiran prop de 4.000 activitats esportives homologades.

L’objectiu de les subvencions es rebaixar la despesa de les famílies per a les activitats extraescolars esportives. En funció de la renda familiar disponible, l’ajuda cobrirà el 90, el 60 o el 30% de l’activitat. Com a màxim, es donaran 315 euros per nen i curs. La tinenta d’alcalde de Qualitat de Vida, Igualtat i Esports ha refermat la voluntat que “la manca de recursos econòmics no sigui impediment perquè els infants practiquin l’esport que els agrada”.

Les famílies interessades podran presentar la sol·licitud des d’aquest dimecres i fins al 26 de setembre a les oficines d’atenció al ciutadà. El formulari corresponent es trobarà en 149 entitats organitzadores d’activitats esportives homologades. Els beneficiaris de la subvenció, que es coneixeran el 20 d’octubre, hauran de formalitzar la inscripció a l’activitat i abonar la diferència que no cobreix l’ajut.

Clubs, AMPA, centres educatius, centres esportius municipals, federacions i altres entitats oferiran fins a 3.954 activitats extraescolars homologades per a nens i nenes de totes les edats. El 58,12% se centra en els alumnes d’educació primària, d’entre sis i 12 anys. El 28% s’oferirà als estudiants d’educació secundària, d’entre 12 i 18 anys. Les famílies també poden escollir entre més de 500 activitats per a infants d’entre zero i cinc anys.

Check Also

El proper diumenge 14, contra l’Hospi