IMPORTANT
Home / Noticies / Cròniques / Un pas més cap al liderat

Un pas més cap al liderat

Can Buxeres 1 – Juvenil B 3

La treballada victòria davant del fins ara lider invicte, Can Buxeres, apropa l’equip al liderat. Un sol punt ens separa ara del Júpiter.

 

 

Des del primer moment s’ha vist que seria un partit molt disputat, on predominaria més l’empenta i la força que no pas la tècnica i el bon joc. L’equip controlava bé el mig del camp , estava segur en defensa i feia perill amb les arribades per banda d’en Lluís i del Julián. El contari  tan sols portaven perill en accions per la dreta . Al minut 16 en Jose ha aconseguit rematar un passi des de la dreta del Julián  , malgrat tocar-la el portrer, ha arribat a la xarxa.

 

El contrari ha apretat més i ha aconseguit empatar a la sortida d’un còrner, al rematar de cap el seu davanter centre i màxim golejador.Així ha acabat la primera part.

 

La segona ha començat amb un canvi de sistema de joc per part nostre: hem passat a jugar amb un 4-4-2, amb doble davanter centre i deixant les bandes buides.  Les alternatives del joc es succeien, però erem nosaltres els que feiem més sensació de perill. Molt millor colocats i més sencers físicament, ha arribat el 1-2 de l’Albert Edo ,en un acció de davanter centre aprofitant l’error de la defensa i resolent amb qualitat.

El Can Buxeres ha buscat l’empat, però amb poca claredat, i la nostra defensa s’ha imposat sempre. La sentència ha arribat en una falta lateral penjada pel Berni ,i que en un primer remat ha tocat el travesser, perquè finalment en Broto l’hagi enviat, de cap, al fons de la xarxa.

D’aquí al final, controlar el partit i eviatr problemes innecessaris

 

Ara venen partits , a priori no tan difícils, però tan o més importants que els dos darrers,  per seguir lluitant pel priomer lloc.

 

Enhorabona a tot l’equip

 

 

 

 

Jordi Peiró

 

Check Also

La crònica de l’Albert Postils

El Castelldefels i els errors propis interrompen la marxa triomfal del Sants (2-0) L’equip blanc-i-verd …