IMPORTANT
Home / Noticies / Cròniques / VALORS I ESPORTIVITAT EN EL TERRENY DE JOC!

VALORS I ESPORTIVITAT EN EL TERRENY DE JOC!

Benjami D 6- Sant Andreu 6

Avui els nens del Benjami D s’enfrontaven al Sant Andreu, primer rival de la segona volta. Ha estat un partit molt igualat, el camp era petit i aixo feia que hi haguesin pocs espais per circular la pilota.

La importancia del partit rau en el fet que al segon quart l’arbitre ha hagut d’aturar el joc per una lesio d’un jugador del sant andreu, en el moment de executar el bot neutral els jugadors del Sants no san donat conte que l’havien de tornar i sense voler han marcat gol. La meva resposta immediata com a entrenador a estat demanar als meus jugadors que es fessin un gol en propia porteria. Cal remarcar pero que en el moment de realitzar el gol a causa del bot neutral els pares del sant andreu han començat a pronunciar insults d’una manera reiterada i la veritat que sorpren que aquests fets suceeixin en aquestes categories on l’important es la formació i no la competició.
Destacar l’ultim quart on hem sabut capgirar un marcador de 4-2 a 6-5 pero en l’ultim minut de partit l’arbitre ha assenyalat penal en la meva opinio clar a favor del sant andreu que els ha permes l’empat!
Avui una vegada més em demostrat que el Sants és mes que un club i que el respecte i l’educació estan per sobre de tot!
Nomes hem queda felicitar a tots els nens pel treball que han fet al llarg del partit d’avui, si seguim treballant els resultats arribaran!
Força Sants…

Check Also

La crònica de l’Albert Postils

El Castelldefels i els errors propis interrompen la marxa triomfal del Sants (2-0) L’equip blanc-i-verd …