IMPORTANT
Home / Noticies / Cròniques / VICTÒRIA CONTUNDENT, PERÒ AMB UN MAL JOC

VICTÒRIA CONTUNDENT, PERÒ AMB UN MAL JOC

Santa Eulalia 0–6 UESants Cadet c 14/12/13 09:30
VICTÒRIA CONTUNDENT, PERÒ AMB UN MAL JOC … Vam començar la primera part, on el minut 1 ja vam tenir la primera on el xut d’oriol Martinez atrapava el porter.Al cap de dos minuts va arribar la segona, en una falta indirecta en la que Bernat enviava l’esfèric a prop del pal.
En el minut 7 va tenir la primera l’equip rival, en una falta sense perill. En el minut 10, un córner picat per Bernat, Jonahtan rematava a fora. En el minut 13 Oriol Sànchez la passava en profunditat per a Pol López, però no va poder acertar. Al cap de un minut, Oriol Sànchez feia un xut que atrapava el porter.
Primers 20 minuts amb ocasions, però no es veia joc.
En el minut 21, vam estar a punt d’avançar-nos en el marcador desprès d’un gran pase de Joe que Carlos rematava de cap, però el porter desviava i desprès un defensa allunyava el perill. En el minut 24 Pol López la passava per a Bernat que el seu xut blocava el porter. En el minut 25 arribava el primer del matí, Oriol Sànchez li feia una passada a Bernat que marcava enganyant al porter. En el minut 28 vam tenir un altre ocasió per Bernat on no va arribar a rematar bé. A partir del 33 vam tenir una ocasió per minut durant tres minuts, en el primer Oriol Martinez rebia una passada de Bernat i el seu xut la treia molt be el porter. En la següent va arribar un gol però va ser anul.lat per un clar fora de joc. Però en el minut següent si que arribava, Oriol Sànchez enviava una passada en profunditat on Pol López marcava per l’escaire. L’última de la primera part va ser un xut d’oriol Martinez on blocava el porter.
En el descans tota la banqueta entrava per a acabar de matar el partit.
Comença la segona part, en la qual arribaven els quatre gols del nostre golejador Bernat. En el 43 arribava el seu doblet en una contra on definia molt bé i en el 46 ja feia el “hat-trick” desprès de que Gregorio se’n anava i li cedia a Bernat perquè marques. En tres minut Gregorio va tenir dos ocasion on no va tenir la punteria necessaria. En  el 53 va arribar l’últim gol de bernat en un u contra u. A partit d’aquell moment vam tenir set ocasions en set minuts. La majoria sense perill, menys la cinquena en el minut 57 on Oriol Sànchez marcava desprès d’una grana passada de Pau.
Vam estar 10 minuts sense ocasions.
En els últims deu minuts no vam fer gaire coses, però vam tenir 3 ocasions.
La primera un xut de Ferran sense perill. La segona un xut de Gregorio que blocava el porter, i la última del partit a quatres minuts del final, un xuta de Jonahtan que se’n anava a fora.
FINAL DEL PARTIT!!!!!
Victòria que ens fa mes líders.
Següent partit: Diumenge 22/12/2013 UESants Cadet C — Jupiter D
Marc Guardia farre

Check Also

La crònica de l’Albert Postils

El Castelldefels i els errors propis interrompen la marxa triomfal del Sants (2-0) L’equip blanc-i-verd …