IMPORTANT
Home / Noticies / Cròniques / Victòria del Cadet C que val una lliga

Victòria del Cadet C que val una lliga

Cadet C -Young Talent 6 – 0
Aixo s’acaba, i s’acaba de la millor manera possibl; amb l’ascens a Primera del nostre Cadet C. A més a més ho fa amb uns números espectaculars: 23 jornades consecutives guanyant, 75 punts de 81possibles, 108 gols a favor i 17 en contra.
Nois, aquest equip ens ha sorprès a tots, cap de nosaltres ens podiem esperar, a principi de temporada, que amb treball, il·lusio i constància, i amb la gran feina dels misters Javi Villalba i l’Adrià Peiró, els objectius es poden aconseguir.
El Cadet C no té grans individualitats, però els nanos són una pinya dins i fora del camp, i això es nota. Partit rera partit ens han fet creure en que la fita era possible, i així ha estat. Rematat per un gran partit, el de diumenge, que després de fer el segon gol l’equip es va tranquilitzar i ens va oferir la seva millor versió, amb el joc de pilota que ens tenia habituats.
Nois, estic content. Content per veure ahir la cara d’alegria i satisfaccio dels nanos i dels pares, content perquè he vist créixer aquests nanos esportivament i com a persones, i puc dir que van per molt bon camí.
Amb el permís del Joan “Como me gusta el futbol”. M’agradava quan les coses no anaven tan bé, i aquesta temporada hem patit, però hem gaudit molt i molt.
Gràcies al Javi, a l’Adri, als nanos de l’equip i als pares, ja que m’ han posat la feina molt fàcil.
I FELICITATS A TOTS ELS EQUIPS DEL SANTS, ja que un any més tots hem après a guanyar, a perdre, a lluitar i a ser, que és el més important, cada dia una mica millors, dins i fora del camp.
FORÇA SANTS!!!!
Toni

Check Also

Els fitxatges a Betevé

Us presentem dos dels fitxatges d’aquesta temporada de cara a la Tercera Divisió, en Bruno …