IMPORTANT
Home / Noticies / Cròniques / Victòria del Cadet C que val una lliga

Victòria del Cadet C que val una lliga

Cadet C -Young Talent 6 – 0
Aixo s’acaba, i s’acaba de la millor manera possibl; amb l’ascens a Primera del nostre Cadet C. A més a més ho fa amb uns números espectaculars: 23 jornades consecutives guanyant, 75 punts de 81possibles, 108 gols a favor i 17 en contra.
Nois, aquest equip ens ha sorprès a tots, cap de nosaltres ens podiem esperar, a principi de temporada, que amb treball, il·lusio i constància, i amb la gran feina dels misters Javi Villalba i l’Adrià Peiró, els objectius es poden aconseguir.
El Cadet C no té grans individualitats, però els nanos són una pinya dins i fora del camp, i això es nota. Partit rera partit ens han fet creure en que la fita era possible, i així ha estat. Rematat per un gran partit, el de diumenge, que després de fer el segon gol l’equip es va tranquilitzar i ens va oferir la seva millor versió, amb el joc de pilota que ens tenia habituats.
Nois, estic content. Content per veure ahir la cara d’alegria i satisfaccio dels nanos i dels pares, content perquè he vist créixer aquests nanos esportivament i com a persones, i puc dir que van per molt bon camí.
Amb el permís del Joan “Como me gusta el futbol”. M’agradava quan les coses no anaven tan bé, i aquesta temporada hem patit, però hem gaudit molt i molt.
Gràcies al Javi, a l’Adri, als nanos de l’equip i als pares, ja que m’ han posat la feina molt fàcil.
I FELICITATS A TOTS ELS EQUIPS DEL SANTS, ja que un any més tots hem après a guanyar, a perdre, a lluitar i a ser, que és el més important, cada dia una mica millors, dins i fora del camp.
FORÇA SANTS!!!!
Toni

Check Also

La UE de Sants amb la Marató de TV3 2017

El proper diumenge dia 17 de desembre TV3 celebrarà la 26a Marató, dedicada en aquesta …