IMPORTANT
Home / Noticies / Cròniques / VICTÒRIA QUE ENS SITUA MÉS LÍDERS

VICTÒRIA QUE ENS SITUA MÉS LÍDERS

Martinenc 0–7 UESants Cadet C

 

VICTÒRIA QUE ENS SITUA MÉS LÍDERS

 

Vam començar una primera part, on ens va costar bastant, la qual només vam fer un gol.

 

Al principi ens va costar arribar, però en el minut 14, una gran falta picada per Bernat se’n anava rosant l’escaire.

Però en el minut 19, una gran passada de Raul cap a Gregorio al qual definia molt bé davant del porter.

Vam estar 10 minuts sense inquietar la porteria rival, però en el 32 vam avisar desprès d’una gran passada de Oriol Martinez que Carlos es plantava davnat del porter, però el seu xut anava al porter que desviava.

 

La última de la primera part va arribar al minut 38, desprès d’una falta directe de Ferran potent que el porter aconseguia atrapar.

 

Descans dos canvis.

 

A la segona part vam començar avisar molt ràpid, en el minut 40, un bon pase d’Oriol Martinez sobre Carlos que el seu xut el treia el porter.

 

I en el minut 44, vam fer el segon, desprès d’una falta treta per Oriol Sànchez al segon pal, Carlos arribava i rematava de cap al fons de la xarxa.

 

I en el 51, va arribar el tercer, desprès d’una bona passada de Bernat sobre Carlos que centra al segon pal, on arriba Franck per fer el gol.

 

Al cap de cinc minuts, un altre gol, una falta picada per Oriol Sànchez rebotava en un defensor de la barrera que desviava l’esfèric a dins de la porteria.

 

I en el 59 gairebé arriba el cinquè, desprès d’una carrera de Franck, i davant del porter xutava i el porter la desviava.

 

Però en el 62 va arribar el cinquè, una gran carrera de Pol Figueras que es plantava davant del porter i definia molt bé.

 

I en el 65 un altre gol, aquest cop Franck feia el doblet, un bona bona passada de Pau sobre Franck que feia una gran definició.

 

L’últim gol va arribar a falta de 10 minuts, un córner picat per Carlos Liscano, Franck rematava a dins fen el “hat-trick”

 

Fiii del partit

 

Seguim primers, amb la bona noticia del empat del segon classificat.

 

Marc Guardia Farrè

Check Also

La crònica de l’Albert Postils

El Castelldefels i els errors propis interrompen la marxa triomfal del Sants (2-0) L’equip blanc-i-verd …