IMPORTANT
Home / Noticies / Patrocini / Vital Seguro Comerç Col·laborador amb el Sants

Vital Seguro Comerç Col·laborador amb el Sants

Fundada l’any 1942 per a donar servei en el sector de les assegurances personals, s’especialitzà en els rams de decessos i malaltia.

Posteriorment es vàren incorporar els rams d’Assistència Sanitària (1961), Accident Individual (1988), Assistència Dental (1989) i Assistència en Viatge (1995), tots ells amb un denominador comú, donar servei a les persones.

El model de treball de la companyia s’ha basat des de la seva fundació, en els principis de formalitat, responsabilitat i serietat, característiques bàsiques per al reconeixement en el sector assegurador.

Tantmateix, en un mercat cada cop més globalitzat, l’entitat es decanta pel tracte personal a l’assegurat i la qualitat de servei que solament una companyia especialitzada en assegurances personals pot donar.

Ja fa uns mesos que VITAL SEGURO esta col · laborant amb el SANTS i ara perfi s’ha fet efectiu la signatura del contracte entre  tots dos, per una banda Maite Sanz i Elena Jimenez i el nostre estimat president Vicenç Perez De Tudela. Esperem que la col · laboració sigui profitosa per a les dues entitats i per a tots els socis del Sants ja que podran gaudir de diferents descomptes Moltes gràcies i per molts anys

FORÇA SANTS

Check Also

Peixos Nolla amb la UE Sants

Peixos Nolla és un dels nous col·laboradors de la UE de Sants. Podeu trobar-los al …