IMPORTANT
Home / Atletisme / XI Cros Escolar de Nou Barris

XI Cros Escolar de Nou Barris

Diumenge, 15 d’abril, centenars de nenes, nens i joves de totes les categories i nivells escolars competiran en la 6a prova de la temporada, la cross de Nou Barris, que aquest any arriba a la seva onzena edició.

Com cada any, l’esdeveniment es desenvoluparà al Parc Central de Nou Barris. Un espai idoni per enfortir les cames, ja que és un dels circuits més irregulars de la Challenge. Els desnivells del recorregut marcaran l’exigència de petits i joves. Des de les categories més petites, fins als atletes de batxillerat. Evidentment, també hi haurà temps pels prebenjamins, que participaran en un circuit adaptat.

Les curses, orientades a cadascuna de les categories, començaran a partir de les 9h. i no s’aturaran fins a les 13h. Els més matiners serán els atletes nescuts els anys 2000-2001 i faran un recorregut de 2300 m, equivalents a dues voltes del circuit gran; per altra banda els últims en sortir seran els més petits, nescuts el 2013-2014 i només correran 400m, distància que equival a mitja volta petita.

S’entregaran medalles als primers classificats de cada categoria i es donarà un obsequi a cadascun dels atletes.

Check Also

Renovació Tito Lossio

Ens plau comunicar als nostres socis i aficionats que, després de valorar tota la situació …