IMPORTANT
Home / Atletisme / XII Cros de Nou Barris

XII Cros de Nou Barris

El 12è Cros de Nou Barris se celebra diumenge, 28 d’abril, al Parc de Nou Barris.

El CEEB, organitzador de la jornada, desenvoluparà aquesta festa atlètica de 10.00 a 13.00 h. Comptarà novament amb el suport del Districte i del Club d’Atletisme Nou Barris.

Es tracta d’una jornada imprescindible per a tots els i les amants d’aquesta disciplina.

La Challenge de Cros d’enguany es retrobarà amb un dels espais verds més importants de la ciutat. I també un dels més exigents. Ple de girs i desnivells. Tot un repte per a petits i joves en edat escolar.

Els més grans recorreran una distància de 2300 metres (dues voltes al circuit gran) a partir de les 10h de matí, mentre que els més petits només correran 400 metres de distància (mitja volta al circuit) a partir de les 13h.

Per altra banda el passat diumenge 14 d’abril es va disputar a la muntanya de Montjuïc la tercera edició de la Salomon Run Vertical.

Una competició on s’han de pujar 50 escalons en una distància de 54 metres i 13 metres de desnivell positiu que et porten fins al MNAC.

La prova està composta per un seguit d’eliminatòries, inicialment amb 48 participants, 32 homes i 16 dones, fins a arribar a una final definida per 4 homes i 4 dones.

Un dels finalistes masculins ha estat el nostre atleta Nil Llarden, que a més a més va acabar aconseguint la victòria! Moltes felicitats!!

Check Also

Resultats del X Cros de Sant Andreu

El Cros de Sant Andreu va complir el passat diumenge, 12 de maig, 10 anys …