IMPORTANT
Home / Atletisme / XIII Cros de Sants-Montjuïc

XIII Cros de Sants-Montjuïc

XIII Cros de Sants – Montjuïc

El proper diumenge la secció d’atletisme participarà en la XIII Cros escolar de Sants-Montjuïc, segona prova de la Challenge escolar que organitza el Consell Escolar de Barcelona (CEEB).

Es tracta d’una de les proves de la Challenge més exigents del curs, que se celebrarà a la zona de l’escalinata que condueix fins a la Font Màgica i els seus voltants.

Aproximadament, un miler d’atletes de totes les categories escolars participaran en aquesta gran cursa. Se celebrarà diumenge, 1 de desembre, de 10.00 a 13.00 h.

Els més grans (nascuts entre el 2002 i el 2007) faran un recorregut de 2400m. Després hi haurà una categoria mitja (nascuts entre 2008 i 2010) que correran 1440m, mentre que els més petits que competeixen (nascuts entre el 2011 i el 2013) recorreran 840m. Perc últim els atletes més petits que s’afageixen a la cursa i no entren en competició (nascuts entre el 2014 i el 2016) només hauran de córrer uns 400m

El CEEB comptarà amb el suport de l’UE Sants, l’Escola Proa i el Districte de Sants-Montjuïc.

Durant l’esdeveniment, els esportistes assistents acompanyats pels seus familiars podran gaudir del village amb els stands que monten els patrocinadors de l’esdeveniment. Tots els atletes s’emportaran un bossa plena d’obsequis.

A més a més, com ja és tradició, el club tindrà una guardiola per recaptar fons per al marató de TV3, aquest any dedicada a les malalties minoritàries. Esperem que tots i tots també hi col·laboreu!

Us hi esperem!

Check Also

XVII Cros de Les Corts

Diumenge, 26 de gener, el Parc de la Maternitat acollirà la cursa més antiga de …