IMPORTANT
Home / Atletisme / XVè Cros de Sant Martí

XVè Cros de Sant Martí

La Challenge encetarà aquesta temporada el pròxim diumenge, 18 de novembre, amb un clàssic de l’atletisme en edat escolar: el Cros de Sant Martí. El CEEB desenvolupa aquesta primera jornada del curs amb el suport del Districte de Sant Martí i del CA Canaletes. Se celebrarà dins i fora del complex esportiu de La Mar Bella.

La cursa o, més ben dit, les curses que es portaran a terme durant el matí, començaran a les 9.00 i se succeiran fins a les 13.00 h. Els grans correran una distància entre 1800m i 2200m, mentre que els petits faran entre 800m i 1000m. Per altra banda els nescuts els anys 2014-2015 només correran uns 300m i no tindran ni premi ni classificació.

Les corredores i els corredors, acompanyats dels seus familiars, tindran accés al village. Allà podran visitar els diferents stands dels col·laboradors de la Challenge.

El Cros de Sant Martí és la primera de les 8 curses del CEEB durant el curs. Està orientada a totes les edats i categories escolars. La inscripció pot ser a través de l’aplicació d’El Consell o de forma presencial a la carpa d’organització. Una bona ocasió per gaudir de l’atletisme amb la família i trencar la mandra del cap de setmana!

No oblideu imprimir el vostre dorsal!

Més informació a https://ceeb.cat/primer-cros-challenge-2018-2019/

Check Also

Cursa Suma’t i Final de Challenge

El pròxim gran esdeveniment atlètic per a petits i grans serà la cursa Suma’t i …