IMPORTANT
Home / Noticies / Entrevistes / “Zona Mixta”

“Zona Mixta”

Tito Lossio: “Són dos punts que no hauríem d’haver perdut, marxem decebuts”

 

 

Aquestes van ser les paraules del tècnic del primer equip del Sants després de l’empat davant el Badia.

 

“Ells han fet dos gols i al final només ens podem emportar un empat. Han vingut d’errades nostres que hem tornat a fer… i el joc que volem fer és un però tens riscos i aquests riscos els has de minimitzar i avui potser no hem estat molt fins, sobretot a la primera part. Encara estem allà, queden 12 punts per jugar-se i veig que no tothom és regular per tant segur que algú punxarà. Però, realment, avui són dos punts que no hauríem d’haver perdut, i a l’hora de marxar d’aquí ho fas decebut”.

 

“Saps que la situació dels del Badia és límit però no deixes de venir al camp de l’últim i deixar-te punts aquí amb el que t’estàs jugant és córrer riscos que et poden portar a no aconseguir allò al que estàs aspirant. Continuem però allà. El treball serà el mateix i tenim quatre partits importants. El del Premià ho serà molt perquè els guanyes i tornes a estar allà. A veure si Mataró i Molletense ens fan un favor i a veure què passa. Però sí que és veritat que tots marxem decebuts, tots”.

 

“No t’esperes rebre un gol al minut 1 de la segona part. Et canvia molt el guió i tota la xerrada, tot el que hem parlat, ja no té gaire sentit. Però s’han sabut mantenir al lloc i al final com a mínim hem empatat. L’últim gol que se’ns ha anul·lat prefereixo no veure’l perquè em sabria molt de greu que per una decisió així no poguéssim sumar els tres punts. Això és futbol i sinó és avui serà demà”.

 

“Hem perdut perquè hem comès errades defensives. Potser no hem estat ben col·locats al camp. A mi el que no m’agrada és que els equips rivals amb tan poc et facin tant. I nosaltres hem tingut mil oportunitats i marxem amb el 2-2. És el que hem de treballar per millorar”.

 

“Davant el Premià, com sempre, anirem a guanyar i a capgirar el goal average. Si podem marcar 4 o 5 sempre molt millor. Anirem a per totes però després has de jugar el partit i és futbol i a partir d’aquí tot és molt complicat. Treus un 11, fas uns canvis i esperes que surti una cosa però potser surt com pensaves i potser no. Va amb el món del futbol això”.

 

“Si perdem amb el Premià i ens despengem molt sí que serà difícil perquè no punxaran tan els altres en tres jornades, però fins a l’última ho intentarem estiguem on estiguem perquè no hi ha cap equip que s’hagi mostrat regular. Només la Guinenueta potser que ve des de baix però la resta no”.

 

Els punts perduts aquí, o els perduts a casa amb Montcada, Singuerlín, Ja… tots els altres són fallables però aquests no els hauries de deixar escapar”.

 

 

 

“L’Albert Rius ha estat molt segur en totes les jugades, no ha tingut cap culpa en els gols. Tampoc ha tingut gaire feina però la poca que ha tingut l’ha tret bastant bé”.

 

 

Check Also

Força Sants! 13/05/2021

Ja teniu disponible una nova edició del Força Sants! Com sempre, hi trobareu tota l’actualitat …