IMPORTANT
Home / Noticies / Entrevistes / Zona Mixta

Zona Mixta

 

Tito Lossio “El Carlos va ser clau en la victòria, és un porteràs”

 

Aquestes van ser les paraules del tècnic del primer equip després de la victòria davant el Premià.

 

“La primera part va sortit com ho havíem plantejat. La idea era pressionar a partir de mig camp i que les jugades d’ells morissin allà, intentar que no juguessin per les bandes que era una de les seves armes més potents i va sortir bastant bé durant els primers 45 minuts. A més vam generar alguna oportunitat, va ser un partit disputat. A la segona part més que dona’ls-hi la pilota ens la van agafar ells i no la van deixar anar. I al començament, als cinc primers minuts sí que ens van bellugar bastant perquè van canviar un parell de jugadors de posició però ho vam saber contrarestar i va sortit un bon partit”.

 

“A la segona meitat vam haver de tapar tot el que fossin canvis d’orientació i poca cosa més. Al començament sí que van generat perill perquè sortien amb més gent a dalt, i nosaltres ens esperàvem una altra cosa però després els jugadors se’n van adonar i ho van saber contrarestar dins el camp i d’això es tracta, així que perfecte”.

 

“El no tenir la pilota fa patir si et creen ocasions. Si tenen la pilota al seu camp no m’importa. Has de mirar on vols que la tinguin i a partir d’aquí deixar-lis que la juguin allà. La idea també era replegar-nos una mica, no desgastar-nos tant. Imaginàvem que ells arribarien amb gent per fora, acumularien homes a dalt i en alguna contra els podríem agafar. I després, cap al final, sí que vam fer un pas més enrere, sobretot la primera línia però va sortir bé. Un altre dia planteges el mateix i potser et fan un gol… així és el futbol”.

 

“El Carlos va ser clau. No només en va treure una just abans del nostre gol sinó que va treure un xut amb molt perill i un parell més a l’altra porteria. Tenim un porteràs i serveix per això, per partits com aquest”.

 

“Al guanyar al Premià el punt aconseguit davant el Badia té més valor. I estem allà. Si haguéssim guanyat també en la jornada anterior estaríem dos punts per sobre però tothom ha perdut punts amb gent de baix. El Carmelo, per exemple va punxar davant el Montcada… Mentre menys equips quedin millor. Ara arriba el tourmalet del Premià i a veure si es treuen punts entre ells. Si empata amb Guineueta i amb Molletense doncs nosaltres contentíssims”.

 

“Portàvem tota la setmana acumulant ansietat pensant en el partit. Tothom el volia jugar i tothom el volia guanyar. Sabíem de la importància que tenia i sabíem que guanyant estàvem allà i perdent ens despenjàvem bastant. Suposo que la tensió acumulada durant tota la setmana, el haver perdut dos punts la setmana passada, el partit en sí… això va fer que a l’acabar i veure que havíem guanyat tothom explotés d’emoció i acabessin alguns sota la dutxa… Ho van celebrar com si haguessin guanyat la lliga però ojalà d’aquí a tres jornades estiguem igual”.

 

“L’Equipo JA ens tindrà moltíssimes ganes. Crec que serà el seu partit. Crec que l’estan esperant tot l’any i si poden evitar que nosaltres estiguem a dalt ho faran segur. A partir d’aquí… les tres jornades que ens queden seran difícils perquè el Carmelo també ens té ganes i al seu camp sempre és complicat. Tothom vol guanyar els partits que li queden. Pel camp i pel rival, la setmana que ve davant el JA, potser sí que és un pèl més complicat però després també la Grama B vindrà aquí i es jugarà molt perquè està a prop de poder salvar-se i crec que té un bon equip, jove però que té qualitat. Ara comptem amb que tothom es traurà punts i qui sigui regular estarà allà”.

 

 

Sergio Arbulu “Aquesta victòria és un pas més cap endavant”

 

El Sergio Arbulu és un jugador gairebé imprescindible per Tito Lossio. I és que a falta de tres jornades pel final del campionat és el que més minuts suma d’entre tots els jugadors de la primera plantilla. Ha participat en 29 dels 31 partits acumulant 2397 minuts, 57 més que el Carlos Blanco. Amb capacitat per jugar als dos laterals el Sergio és un fixe en l’onze inicial. Va arribar al Sants en edat de Cadet i es va iniciar en el futbol al Vallespir.

 

La victòria davant el Premià va ser importantíssima, oi?

Home clar! Bff va ser una victòria que permet fer un pas més cap endavant. A veure si podem guanyar la lliga ara… però hem d’anar poc a poc.

 

Ells no van saber com fer-vos mal a la segona part

No perquè ens vam tirar una mica enrere i els hi va costat treure la pilota. I vam estar tots molt bé en defensa. Des del primer a l’últim, tots.

 

I a nivell de moral que suposa?

És un punt més de confiança per tots. És que és un gran pas. Ens jugàvem mitja temporada en aquest partit per això ho vam celebrar tant. Si guanyàvem ens posàvem a dalt però sinó ja no depeníem de nosaltres. Ara sí que es veu més a prop l’ascens però encara queda molt.

 

I la propera jornada, derbi del districte amb l’Equipo Ja. Complicadíssim?

Encara que ells ja no es juguin res sempre hi ha molta rivalitat amb l’Equipo JA. Segur que serà un partit dur però hem de tirar tots cap endavant i fer un bon partit.

Check Also

Força Sants! 13/05/2021

Ja teniu disponible una nova edició del Força Sants! Com sempre, hi trobareu tota l’actualitat …