IMPORTANT
Home / Noticies / Entrevistes / “Zona Mixta”

“Zona Mixta”

Tito Lossio: “Els jugadors van estar de 10 davant l’Equipo JA”

 

Aquestes van ser les paraules del tècnic del primer equip, Tito Lossio, després del partit davant l’Equipo JA.

 

“Si m’haguessin dit que sortiria així el partit no m’ho hagués cregut. L’havíem preparat i la idea era venir a guanyar aquí. La setmana passada vam presentar candidatura per estar a dalt, per pujar, i aquesta setmana ho volíem refermar. L’equip ha treballat molt i ha estat molt seriós durant el partit i durant tota la setmana. Sabíem el que ens trobaríem en aquest camp. És petit i ells juguen molt directe i això ens fa mal però s’havia treballat bé i ho van treure de 10”.

 

“La idea era evitar-nos complicacions a la nostra àrea. Les pilotes dividides allunyar-les com fos i no donar peu a cap segona jugada. I a l’altre camp sí, llençar tot el que es pogués perquè el Navarro i el Samu fixessin a la gent del darrere i sabíem que això també els hi faria mal i ens va sortir bé”.

 

“Suposo que ells veien que els hi costava arribar i deixaven espais al darrere, sobretot al costat de les bandes, i els vam saber aprofitar. El Samu i el Navarro a dalt van fer una gran feina”.

 

“Ojalá en Sergio en marqui més. És la seva feina i l’està fent molt bé. Els davanters han de demostrar que mereixen estar allà marcant gols i ell tota la temporada que ho està fent”.

 

“De moment, a la segona volta, només vam perdre el primer partit i gràcies a ser regulars estem on estem”.

 

“Guanyar els dos partits que ens queden és el repte que tenim. El del JA potser és el que em semblava que seria més difícil però els dos propers són molt complicats també. Ara vindrà la Grama que es jugarà molt la setmana que ve i això farà que vingui a per totes. El Carmelo si vol tenir alguna opció els ha de guanyar. És cert que està una mica despenjat però també el fet d’estar relaxat a vegades et fa jugar més còmode i més bé”.

 

“A la Guineueta no se la pot descartar. No, para nada. És un equip molt fort. Va punxar però portava molt sense perdre. Adéu no sé…, dependrà dels goals average i seguirà lluitant segur… a tots ens queden partits complicats. El que millot arribi a aquests dos partits s’ho emportarà”.

 

“A nivell de confiança arribem molt bé als dos últims partits. Veus que treballes i reculls fruits al cap de setmana i s’ha de seguir amb aquesta línia perquè cada cop que es guanya es té més ganes de que arribi la setmana següent”.

Check Also

Força Sants! 13/05/2021

Ja teniu disponible una nova edició del Força Sants! Com sempre, hi trobareu tota l’actualitat …