IMPORTANT
Home / Noticies / Entrevistes / “Zona Mixta”

“Zona Mixta”

Tito Lossio: “No està fet, queda el partit de tornada”

 

“Volíem sobretot mantenir la porteria a zero i ho hem aconseguit i amb bastanta solvència. Sí que hem tingut algun moment en què hem badat una mica però més o menys s’ha fet el que s’havia planejat. Després, el tema dels gols… encantats, molt millor que no fer-ne cap però clar vist el partit te’n vas amb la decepció -o no tant content- perquè veus que en podries haver fet més. Però ja signava el 2-0 abans de començar. No només el signava, el pagava!”

 

“No està fet, és clar. Ells es prepararan el partit. El seu camp és bastant més gran i  tenen una altra manera de jugar allà. Aquí suposo que han vingut a intentar no encaixar i a Camprodon serà diferent però nosaltres també els hi podrem fer mal segur. És un camp gran i tenim gent ràpida a dalt per aprofitar-ho”.

“Ens va molt millor aquest tipus de rival que no un de l’estil Carmelo, més intens, més físic i amb un camp petit… Però han intentat jugar i han fet les coses com les havia de fer però nosaltres hem estat bastant encertats. Sí que és veritat que el fet que siguin menys contundents que altres equips ens afavoreix sobretot a la part de dalt on tenim gent molt ràpida i molt lluitadora i ens ajuda de cara a tenir més ocasions”.

 

“El dia del Carmel els jugadors estaven més nerviosos perquè allà t’ho jugaves tot. Si encaixaves un gol ho perdies tot. Però aquí hem vist que hi ha un partit més, que tens l’opció de matar l’eliminatòria… A més, un cop estàs aquí has d’anar a per totes, no badar i no estar nerviós. El treball ja està fet prèviament i només queda deixar anar tot el que tens”.

 

“L’objectiu era que arribessin així de bé físicament parlant al final de temporada. A més, són molt joves i es recuperen molt més ràpid. Tenim aquest avantatge i les ganes, les ganes poden més que qualsevol altra cosa”.

Check Also

Força Sants! 13/05/2021

Ja teniu disponible una nova edició del Força Sants! Com sempre, hi trobareu tota l’actualitat …