IMPORTANT
Home / Noticies / Entrevistes / ZONA MIXTA

ZONA MIXTA

 

JOR. 2 L’Escala FC 1-0 UE Sants

 

Reaccions del tècnic, Tito Lossio després del partit contra l’Escala

 

“Veníem sabent el que hi havia. Jugàvem a fora i a primera catalana jugar a fora és complicat. Tot i això, vam fer un partit molt seriós davant un rival que tenia les coses molt clares. Amb les nostres armes vam intentar arribar. Però estàs 90 minuts lluitant i en l’última jugada et marquen de la manera que et marquen i et quedes amb cara de tonto. Estem, però a la segona jornada del campionat i volem anar més amunt i deixar enrere aquest partit”

 

“La jugada del penal ve després d’una pilota orientada que va cap a fora i jo crec que el porter va arribar a tocar-la però l’àrbitre ho tenia fàcil per xiular penal i suposo que xiular és complicat i més en ambients on t’apreten”

 

“(L’arbitratge no va agradar a cap dels dos equips, creus que va influir en el resultat?) Més que pel penal per jugades puntuals. Faltes i contactes durs que no es van xiular .Quan perds no valen excuses, alguna cosa deurien fer millor però quan caus així penses que potser sí que alguna última decisió haurà influït una mica. Era un partit de 0-0 i te’n vas amb cara de tonto perquè la gent està rebentada de córrer 90 minuts i en l’últim moment quan ja dones l’empat per bo et cau això”

 

“El Guillermo López se’n va sortir bé. Sempre que debutes és complicat encara que vinguis d’una categoria superior i els nervis et poden passar factura però va complir al camp. Volia tenir dos porters, no un i mig i qualsevol està en disposició de jugar”

 

“El proper partit és a casa, davant la Grama i hem de tenir les coses clares i treure tots els punts de l’Energia. Ara toca pair el partit i derrota i mirar endavant, estem només a la segona jornada”

 

Check Also

Força Sants! 13/05/2021

Ja teniu disponible una nova edició del Força Sants! Com sempre, hi trobareu tota l’actualitat …