IMPORTANT
Home / Noticies / Entrevistes / Zona Mixta

Zona Mixta

ZONA MIXTA

 

Aquestes van ser les reaccions del tècnic, Tito Lossio, després de la victòria sobre la Grama a l’Energia.

 

“Va ser un parit controlat a fases. M’agrada quan el control el tenim sempre nosaltres i diumenge no va ser així al 100%. Sí que és veritat que vam tenir bastant controlat el començament de la primera part però després per mals posicionaments al mig del camp i a dalt, obligues als de baix a moure’s i també es posicionen malament i això ens va portar a perdre el control. Aquests problemes amb la col·locació van fer que cedíssim més ocasions de les que acostumem al rival. Són coses, però, que es poden treballar i amb tres punts és més fàcil”.

 

“La primera part es podria haver acabat 2-2. A nosaltres ens van treure una sota pals i després el Felip en va tenir un altre. Com deia no som un equip acostumat a rebre ocasions i quan te les fan et preguntes el per què. Però a la segona part es van arreglar una mica les coses. El mig del camp va estar més ordenat i la defensa també. Una cosa t’obliga a l’altra i, a més, amb l’entrada del Samu vam guanyar profunditat i vam aconseguir fixar millor a la defensa d’ells i van arribar més ocasions per nosaltres. Vam poder també recuperar més pilotes i per crear oportunitats necessites tenir la possessió”.

 

“Som 23 a la plantilla i ser tanta gent fa que tothom estigui sempre alerta perquè té algú al darrere que entrena al 100% i vol entrar no només a la convocatòria sinó a l’11. El fet de rotar també va bé per donar descans a segons qui i a partir d’aquí arribar al febrer amb garanties que tens a la gent no tan rebentada, més fresca i això ajudarà bastant sobretot al final de lliga. Són categories en què sobretot les segones voltes acostumen a ser molt més dures i si tens l’equip sota mínims al febrer ningú t’assegura d’arribar al juny amb l’equip sencer”.

 

“La defensa no desgasta tant per això l’hem mantingut en els tres partits. A més, hem tingut baixes. L’Arbulu fins la setmana passada havia estat lesionat, el Picolo ha estat jugant de carriler, el Peke també va tenir algun problema… Sí que hem estat repetint-la però no desgasta tant”.

 

“(Davant el Tecnofutbol, el Guillermo López serà el porter titular?) Ehmmm… Depèn del treball de la setmana…, de l’entrenador de porters… millor tenir-ne dos que un i mig i és el mateix pel porter. Està parlat i estarà qui millor estigui i en cas que els dos estiguin a bon nivell estaria bé trobar una manera perquè els dos poguessin entrar en ritme de competició”.

Check Also

Força Sants! 13/05/2021

Ja teniu disponible una nova edició del Força Sants! Com sempre, hi trobareu tota l’actualitat …