IMPORTANT
Home / Noticies / Entrevistes / “ZONA MIXTA”

“ZONA MIXTA”

Tito Lossio: “Sortim reforçats després d’aquesta victòria i la setmana que ve hem de reafirmar que estem en un bon moment”

 

Jornada 16. Gramenet B 0-4 UE Sants

 

Aquestes han estat les paraules del tècnic del primer equip després del partit davant la Grama B:

 

“La idea era recuperar sensacions en els primers minuts, apretar la Grama i sortir a robar la pilota el més a prop possible de la porteria rival; tancar qualsevol línia de passada; fer molt difícil la circulació del rival…, i ha sortit bé des del començament”.

 

“S’ha tingut bastant més control del partit, el camp i la gespa també han ajudat a tenir la pilota i tenir-la molt més còmodes. L’altre equip deixava jugar sobretot a algunes zones, però, bé, hem sabut moure-la bé. No hem creat gaires ocasions, a la primera part sobretot no n’hem fet gaires, però sí que teníem la sensació que fent poc les crearíem. La idea és aquesta, si vas 0 a 2 saber jugar amb aquest resultat, marcar el ritme, tenir el control quan calgui…”.

 

“La idea és saber jugar amb el resultat, s’ha de saber jugar en tot moment. Si vas 0 a 2 el que no pots fer és tirar com un boig cap endavant i deixar forats endarrere, s’ha de tenir molt més control i possessions més llargues si cal i ja arribaran les ocasions i, de fet, així ha estat, han arribat, només s’havia de desgastar una mica el rival”.

 

“El partit era important perquè veníem de dues derrotes i també perquè és l’últim i clar si guanyes a l’últim surts amb confiança per haver guanyat un partit però si el perds moralment surts destrossat. Així que, era, jo crec un partit trampa però molt important”.

 

“La gent encara que surti 10 minuts ha de demostrar que vol jugar els 90 i menjar-se el camp i avui jugadors com Samuel, Alberto, Freixenet ho han fet”.

 

(Propera jornada el Carmel, segon classificat i un dels millors visitants de la categoria) Nosaltres també juguem a casa i també ens va bé jugar a l’Energia. I a veure, avui, sortim reforçats i la setmana que ve hem de reafirmar que estem en un bon moment. Serà un partit maco de veure, tot i que passarem nervis nosaltres”.

 

“Si i tant que l’equip és capaç de guanyar el Carmel. A més, recuperant tota la gent que ja hem recuperat i si no causem més baixes… estarem bé, l’equip que teníem en ment al començament l’estem començant a veure ara que tenim gairebé totes les peces”.

 

“Hem pujat dues o tres posicions, si guanyes pots mirar qui ha perdut perquè tu has sumat i els altres potser no, però ara mateix crec que mirar la taula no ens ajuda molt, no ens diu res”.

Carlota Marti.

Check Also

Força Sants! 13/05/2021

Ja teniu disponible una nova edició del Força Sants! Com sempre, hi trobareu tota l’actualitat …