IMPORTANT
Home / Noticies / Entrevistes / ZONA MIXTA

ZONA MIXTA

 

 

Aquestes van ser les reaccions del tècnic després de l’empat a casa amb el Farners.

 

“ Va ser un partit  complicat. Ja sabíem que ho seria perquè ells defensen molt bé, molt junts i treballen molt bé aquest aspecte. A part d’això, tenen gent ràpida a dalt, gent bastant incisiva i ens van crear problemes a la primera part. A la segona, amb el resultat a favor, es van tirar més enrere i vam poder tenir més la iniciativa i la pilota. Vam arribar a tres quarts i a dalt però no acabàvem de tenir ocasions clares. Sí que vam intentar entrar per fora tota l’estona però no acabàvem d’aconseguir arribades amb claredat però clar l’equip contrari també té les seves armes i les va fer servir molt bé”.

 

“El rival juga i quan ho fa bé, ho fa bé. Si ens haguessin guanyat el partit, els tres punts per ells i ben merescuts. Hi ha dies en què tu fas les coses malament i el rival té sort però no va ser el cas. Crec que van plantejar un bon partit, ens van crear molts problemes, cosa que no ens acostuma a passar, en jugades aïllades, anticipacions de pèrdues, vam tenir també alguna errada…. Però penso que van plantejar molt bé el partit i els hi va sortir bastant bé. Gairebé els hi surt molt bé però al final vam poder rascar un punt”.

 

“El Farners  ja venia jugant així des de fa uns quants partits. Ja ens esperàvem que tinguessin ben col·locades les línies i estiguessin molt junts. És gent que quan defensa ho fa molt bé i defensa tothom. Els córners els defensaven tots i a l’home. El mèrit també és del rival. Nosaltres hem plantejat d’una manera el partit, ens sortirà millor o pitjor, però el rival també compta. Al final vam treure un punt, just al final. Em recorda a l’any passat que trèiem punts així, al 92’ o al 93’. Això és futbol i si tens poques oportunitats les has de materialitzar”.

 

“Som un equip amb molta ambició. Són nanos joves i són nanos que volen guanyar, treballen tota la setmana per fer-ho i jo els veig entrenant i van al 200% i per això suposo que surten aquí i fins el 95 si dura el partit estan allà lluitant. Després, la sort, el rival… influeixen moltes coses. Però, realment, som un equip que per ambició no perdem cap partit”.

 

“(Sobre el sistema de 5 defenses i només tres migcampistes) La idea és que quan defensem és faci d’una manera i quan ataquem d’una altra. Hi ha partits que ens ho permeten fer molt bé. Davant el Farners va ser el cas. Vam estar atacant sempre amb gent per fora i amb tres defenses i teníem quasi extrems però hi ha partits en què l’equip rival t’obliga a quedar-te amb la gent al darrere. Diumenge, però, vam atacar amb carrilers molt profunds i ens va donar molta profunditat per fora. La gent del mig té la seva feina, fan molts quilòmetres i ja treballem coses per mirar de tenir opcions”.

 

“El Sergio Navarro va estar malalt quasi tota la setmana. Estava amb faringitis i amb antibiòtics però, igualment, el vam tenir a la banqueta perquè vaig pensar que mitja hora la podia fer bé. I així va ser. Va sortir i es va notar, va fixar els defenses, va guanyar les esquenes…”

“Ara ens ve un tourmalet guapo, amb gent de dalt. Amb els equips que, en teoria, han d’estar al final lluitant per alguna cosa. L’Horta és un bon equip, experimentat, que ha invertit pasta en jugadors per pujar. Sí que és veritat que no ha començat bé però ja et dic, a la jornada sis, mirar on estiguis tampoc és significatiu”.

 

 

Fran Avilés: “Som un bon bloc i confiem molt en nosaltres mateixos”

 

“Sempre és molt bonic marcar tu i més que res per l’equip perquè és un partit que tenies perdut i aconsegueixes salvar un punt. Els xavals estaven eufòrics al vestidor”.

 

“Davant el Farners ens va costar molt perquè van jugar molt tancats al darrere. Van tancar  molt les seves línies i no vam trobar la manera. Vam anar provant i sembla que al final amb un joc més directe vam aconseguir trobar més espais però ells ho van fer molt bé la veritat”.

 

“(Us sentiu còmodes jugant amb cinc defenses?) Sí perquè ho tenim molt automatitzat. És el nostre sistema des de l’any passat en què ja vam acabar jugant els últims set partits amb aquest dibuix i des de llavors als entrenaments ho treballem cada dia. Portem des d’agost fent-lo cada dia, és molt fàcil”.

 

“(Us estudien molt els rivals?) Crec que sí perquè, nosaltres, al jugar amb cinc al darrere aconseguim molta amplitud. Tenim tres centrals i podem obrir tot el camp, els pivots es poden ficar per dintre i els carrilers poden estirar encara més el camp. Els rivals estudien molt, es tanquen molt per dintre i no ens deixen sortir còmodes”.

 

“El balanç és positiu és clar. Som un equip que acaba de pujar, sempre que no perdem nosaltres estem molt contents perquè acabem de pujar de 2a catalana i estem fent un molt bon any. Només hem perdut un partit i al 90 de penal així que molt bé”.

 

“No ens espanta el que ve ara perquè som un molt bon bloc, estem confiats en nosaltres mateixos, també amb els entrenadors i la directiva. Estem molt contents i molt confiats”.

 

 

 

Check Also

Força Sants! 13/05/2021

Ja teniu disponible una nova edició del Força Sants! Com sempre, hi trobareu tota l’actualitat …