IMPORTANT
Home / Noticies / Entrevistes / ZONA MIXTA

ZONA MIXTA

ZONA MIXTA

 

Aquestes van ser les paraules de Tito Lossio després de la victòria per 1-3 davant el Girona B.

 

“Va ser un partit molt igualat però com quasi tots els de la Primera Catalana. En aquest tipus de partits un detall individual et marca molt i ells van errar erra un penal a la primera part… nosaltres ens vam posar per davant… i és important posar-te a favor en el marcador perquè és l’equip contrari qui comença a prendre riscos i s’esgota o s’estressa més intentant arribar com sigui a la teva porteria. De fet, ens van generar molts problemes després de l’1 a 0 nostre i al final ens van empatar”

 

“Crec que la primera part va estar bastant igualada i la segona la vam controlar una mica més, sobretot a nivell de no concedir ocasions. Després amb el penal, el resultat a favor i jugant ells amb un menys, es van desarmar una mica i nosaltres ho vam aprofitar”.

 

“Són un molt bon equip, molt ben treballat i amb gent individualment molt complerta. Davant un equip així has de tenir també una mica la sort de cara i estar molt ordenat i molt concentrat a l’hora de defensar perquè sinó te’n fan dos i és molt difícil remunta. En canvi, si estàs ordenat són ells els que es posen nerviosos i a partir d’aquí tu aprofites les teves oportunitats”.

 

“Som el mateix equip que fa tres setmanes. Davant Vic i Lloret crec que vam presentar la mateixa alineació gairebé,. Ni érem tan dolents aquell dia ni tan bons ara. Continuem competint i la competició ens porta a fer tot això i hi haurà partits així i també dels altres i hem d’estar preparats per afrontar tot tipus de situacions en aquesta competició. A partir d’aquí, ens situarem on ens haguem de situar però jo crec que amb l’equip que hi ha i si es treballa i estem ben concentrats i amb les mateixes ganes que vaig veure davant el Girona B o que vaig veure la setmana passada doncs crec que estarem ben situats”.

 

“Sempre que és guanya es celebra molt i si és fora i davant un bon equip encara més. La part moral es reforça molt perquè després de les dues derrotes, guanyar la setmana passada i guanyar davant el Girona reforça molt. A més, saps que la setmana que ve jugues a casa i això et dóna un punt més de tranquil·litat”.

 

“El Peke és un jugador important ,sempre ho ha estat però valorem certes qualitats i hi ha partits que són més per uns que per altres. Davant el Girona B li va tocar sortir en una posició en la que no estava jugant últimament i va complir bastant bé. Va marcar el penal i després la moral puja va estar a tot arreu. És un jugador molt intens, molt ràpid i tècnicament bastant ben qualificat, per tant, el que va fer ja és el que normalment acostuma a fer”.

 

 

 

 

 

Peke: “Tenia ganes de marcar i de reivindicar-me”

 

“Davant el Girona B em va tocar jugar més avançat. Jo em sento més còmode, el Tito ja ho sap, però bé sempre si haig de jugar més endarrerit em sacrifico per l’equip. Sé que el sistema amb el estem jugant no em beneficia gaire però portava moltes setmanes treballant bé i està clar que tenia ganes de jugar més minuts i de reivindicar-me. Els gols els hi he dedicat especialment al meu pare perquè era el seu aniversari i també a la meva mare i a la meva novia perquè sempre m’ajuden molt i m’aguanten”.

 

“Nosaltres veníem a jugar a lo que sabem jugar, ben posicionats i sortint ràpids als espais que es el que ens agrada. No sé si és el resultat és abultat o no el resultat però la qüestió és que les que les que vam tenir les vam ficar dins la porteria que es el que compta i cap a casa”.

 

“Sortim molt reforçats moralment i ara a més ens toca un partit a casa on també hauríem de treure els tres punts. Això ens faria avançar en la classificació però sense perdre l’objectiu de temporada que és mantenir-nos i aconseguir els punts el més aviat possible”.

 

“Jo ja ho vaig dir l’any passat. L’objectiu amagat era promocionar i pujar però aquest any no hi ha objectiu amagat aquest any es mantenir-nos i quan abans ho aconseguim millor”.

 

“El meu pare em va felicitar pels gols i em va donar les gràcies per haver-li dedicat. I cada setmana quan entrenem em diu que treballi que treballi com ho faig sempre i que les coses arribaran”.

Check Also

Força Sants! 13/05/2021

Ja teniu disponible una nova edició del Força Sants! Com sempre, hi trobareu tota l’actualitat …