IMPORTANT
Home / Noticies / Entrevistes / “ZONA MIXTA”

“ZONA MIXTA”

Tito Lossio “L’empat no valia, empatar o perdre era el mateix, ens havíem d’arriscar”

 

Jornada 20. Premià de Dalt 1-2 UE Sants.

 

Aquestes van ser les reaccions del tècnic del primer equip del Sants, Tito Lossio, després del partit davant el Premià de Dalt.

 

“És una victòria molt important per com ha estat. Ens hem quedat amb un menys al final de la primera part… i tal i com estava el partit podia caure el 2 a 1 o l’1 a 2 i ha estat així, l’hem fet nosaltres, i ja tocava tenir sort! En molts partits ens han guanyat als últims minuts… amb el Premià jo ja patia quan veia que s’acostaven amb alguna pilota però, bé, ja ens tocava a nosaltres també!”.

 

“Nosaltres juguem, a l’hora d’atacar, amb un sistema i un posicionament i a l’hora de defensar amb un altre. Després de l’expulsió, en defensa hem continuat amb els mateixos però a l’hora d’atacar hem variat una mica”.

 

“Ens havíem d’arriscar a buscar el segon perquè si se t’escapa la victòria… era davant un rival de la part baixa, no es podia no guanyar… i són tres punts molt importants perquè hi ha altres equips que aquesta jornada s’han tret punts. Eren tres punts que s’havien de treure. L’empat no valia, empatar o perdre era el mateix, ens havíem d’arriscar i si te’n fan un, doncs mala sort”.

 

“Defensivament no hem estat malament, però hi ha alguns moments que a l’hora d’anticipar pèrdues no hem estat correctes, sobretot en pilotes aèries. Totes les pilotes que sortien des del porter no les hem anticipat bé i ens han creat ocasions. Hem de treballar i millorar això”.

 

“Ells ens han pressionat bé. Al començament hem tingut més la pilota però ens pressionaven i no acabàvem de trenar, encara que sí que hem arribat amb alguna, sobretot tirant pilota a la banda però no acabàvem de tenir ocasions reals i després amb 10 ja era més difícil i ja anàvem a trobar l’espai com es pogués”.

 

“(Sobre la suplència de Marc Franco) Primer perquè té 4 targetes i segon perquè ha de rotar amb la gent que hi ha. Són cicles, tothom que ho juga tot o es motiva per ell sol o s’acomoda sense voler i perquè no passi han de veure que no hi ha cap lloc assegurat”.

 

“He canviat a Urrutia per Peque i al Sergio Navarro pel Samuel per com estàvem jugant, buscant espais i buscant l’esquena dels defenses amb un joc més directe. A més, Urrutia estava cansat, li costava baixar i Navarro també i estava desconnectat. I l’únic que més o menys ho intentava era l’Albert i, a més, és un nano molt ràpid i al davant l’has de tenir per si arriba alguna pilota. Tenir-los als dos, al Samu i a ell, i jugar-te-la amb qualsevol pilota que arribés”.

 

“(Com has vist a l’Alejandro – primers minuts que juga aquesta temporada ara que ja té la fitxa) Molt bé. Li ha tocat, a més, sortir amb una defensa de tres, amb molts espais, però és un pedazo jugador aquest. És un central que pot jugar de lateral també. És molt dur, molt ràpid, molt intens i té bona sortida de pilota. És un molt bon jugador”.

 

“La setmana que ve toca partit a casa amb la Catalana, sense Castillo per la vermella que ha vist i a veure Picolo com està. Però, bé, sinó tenim a l’Alejandro i a l’Aleix, així que les baixes es substitueixen bé”.

“Al Premià també el vam guanyar “fàcil” a la primera volta i, ara, ens ha costat molt. Suposo que al jugar a casa serà diferent, però la Catalana serà un d’aquests equips que et vénen a pressionar i has de tenir els recursos per superar-los. Els hi ha marxat gent i la dinàmica que tenen no acaba de ser del tot bona”.

 

 

Check Also

Força Sants! 13/05/2021

Ja teniu disponible una nova edició del Força Sants! Com sempre, hi trobareu tota l’actualitat …