IMPORTANT
Home / Noticies / Entrevistes / Zona mixta

Zona mixta

 

Tito Lossio “Espero que el millor moment de l’equip encara estigui per arribar; ojalá que la ratxa duri fins el final de temporada”

 

Jornada 23. UE Sants 3-0 Ripollet

Aquestes han estat les paraules del tècnic del primer equip després del partit amb el Ripollet.

 

“Hem tingut el partit controlat però fins que es descontrola. Alguna contra ens han fet. A la segona sí que millor, sí que hem tingut més control. Fàcil? Ha semblat fàcil però has d’estar allà i els jugadors, avui, han pressionat i han jugat molt bé, ho han fet molt bé tots”.

 

“A la primera part hem començat molt bé, amb més gent per davant dels mitjos i això suposo que ha sorprès una mica. Amb la calor a la segona part ells també baixen molt i trobes els espais i els hi fas el segon i ja sentencies”.

 

“El Ripollet és un equip que vol tenir la pilota, la sap moure bé i has d’estar ben col·locat esperant per veure que proposen i que pots treure per sorprendre”.

 

“Molt efectius últimament i amb un punt de sort en els darrers partits? D’això es tracta que siguin efectius. I és la sort del campió que li diuen… oi? Millor a veure si es veritat… o com a mínim que sigui la sort de la promoció”.

 

“El millor moment de l’equip? Espero que no, que puguem anar a encara millor en les properes jornades. Ara vénen partits complicats. A Montcada ens esperen pel que va passar aquí, després tenim partits a camps dels de baix i la gent de baix es reforça, no vol baixar i al seu camp es complicadíssim… Serà el cas de la visita al Vilanova, al Badia, al mateix Sant Joan At. de Montcada… Amb els de dalt és diferent perquè tenen pressió per guanyar però no tanta. Ara, això sí, ojalá que la ratxa sigui fins el final de temporada, que duri fins els onze partits que ens queden”.

 

“La setmana que ve ens quedem sense el Guille, el Peque i l’Arbulu per sanció però està la gent del B, els juvenils… Les baixes es supleixen i ja està. I el Sergio Castillo encara no sabem si serà convenient portar-lo o no”.

 

“(Sobre l’estrena del primer equip amb la graderia) Home si hi ha gent ajuda sempre, veus que no està buit, hi ha més soroll, ho notes, et trobes més arropat i ajuda de cara als ànims”.

 

Check Also

Força Sants! 13/05/2021

Ja teniu disponible una nova edició del Força Sants! Com sempre, hi trobareu tota l’actualitat …