IMPORTANT
Home / Noticies / Entrevistes / “Zona Mixta”

“Zona Mixta”

 

Jornada 24. Sant Joan At. Montcada 3-4 UE Sants

 

Aquestes van ser les paraules del tècnic del primer equip del Sants després de la victòria per 3-4 davant el Sant Joan Atlètic de Montcada.

 

“Jo em pensava que aquestes coses ja no passaven. Abans, fa vint anys sí però ara… amb la Federació que en teoria fa perquè hi hagi fair play i tal… Als meus jugadors només els hi dic que no entrin en coses d’aquestes. Aquest partit ve de l’anada, si no haguéssim entrat ja allà… Hi ha gent que no cargola, no té res aquí, és molt curteta i amb aquesta gent no pots raonar i el que has de fer és jugar a futbol, anar tot el fort que es pugui, anar per feina que és el que diem nosaltres i, a partir d’aquí, no provocar més davant gent així.

 

“Si algú hi entra estem perduts. Quan veus que la gent entra al camp has de marxar perquè no saps ni com entra ni amb què entra. Potser entren amb un pal… de tragèdies n’hi ha hagut milers. Millor marxar, no hi traurem res de quedar-nos”.

 

“Al final vam tenir por, sí, és clar, perquè hi ha nanos que no tenen ni divuit anys i aquestes situacions no les han viscut mai i en aquell moment et bloqueges no saps si córrer o no. Veuen que al col·lega li han donat un cop de puny, no saben si quedar-se o marxar. Som un equip jove però hem reaccionat bé”.

 

“Vaig veure que el porter venia a dir-li algo al Fran, em vaig posar al mig, va venir gent pel darrere…, van començar a cridar al Carlos… vaig anar cap a ell.. però vaig veure molta gent de la grada que venia i no podia estar a tot arreu. Els jugadors van començar a córrer i jo vaig agafar al Sumarroca. Tots els meus jugadors vaig veure que marxaven i, per sort, no va passar res greu”.

 

Esteu capcots i heu guanyat i remuntat!

 

“Per sort remuntes i a la tarda quan penses en el partit dius “tres punts més molt importants” però, just al sortir del camp, l’emprenyament et queda, perquè veure aquestes coses… és que no haurien de passar, estem al segle XXI però així anem, amb gent així és normal que el país vagi com va”.

 

“Era un equip molt fluix, amb molt pocs recursos. És normal que vagin on van a la taula. S’haurien de dedicar a polir el seu futbol perquè s’inscriuen a la competició per això no? Per jugar a futbol… Però es van trobar amb dos gols ràpids, un tercer que va arribar de la mateixa manera i ens va deixar una mica groguis i per això suposo que ens vam posar una mica nerviós perquè veus que t’han fet tres gols i comences a descontrolar-te però, després, vam aconseguir tenir el cap fred i el Navarro va tenir el dia de cara. Va marcar el primer en un moment important i va fer el segon també abans del descans. I a la segona part sabíem que tirarien enrere i entre el físic, la calor i els pocs recursos que tenien, havia de caure però s’havia de tenir paciència per buscar-lo, sense tornar-nos bojos”.

 

“Els tres gols d’ells van ser errades nostres. No vam saber arropar bé la pilota i ens la vam menjar una mica però són coses que poden passar i més en camps tan petits com aquest. No em preocupa perquè és pot corregir i és una mateixa errada que es repeteix. Les pilotes aèries no són el fort de l’Alejandro i va ser més errada meva per no haver triat un jugador que anés millor per aquest tipus de partit que no pas d’ell”.

 

“El Sergio si tingues l’encert encara més de cara en faria sis en cada partit perquè les té. I encara que estigui una mica cansat l’he de deixar perquè sé que la tindrà”.

 

“El proper compromís amb el Lloreda és a casa, hi arribem amb la moral pels aires i s’ha de notar. Ara, és un rival que té molt ofici, les idees clares i a la primera volta ens van guanyar i ens van plantejar un bon partit. És dels millors equips que he vist a la lliga, serà complicat”.

Picolo “Navarro està estel·lar”

 

Vam parlar amb un dels centrals de la Unió Esportiva Sants, l’Adrián Navarro, “Picolo”, a l’acabar el partit davant el Sant Joan Atlètic de Montcada. Aquestes van ser les seves paraules.

 

“A la primera part hem sortit a veure el que passava. Ha estat un partit molt boig, amb moltes pilotes aèries, moltes contres i a la segona part ja hem jugat amb més cap i hem intentat mantenir la línia defensiva més compacta, no com a la primera part que ens han caigut tres gols. I ha sortit bé, hem mantingut la línia bé al darrere i a dalt hem aprofitat les que hem tingut”.

 

“Hem tingut moltes complicacions al darrere. Ens hem parlat poc. Hem fallat, ha estat cosa nostra, de l’Alejandro i meva que no ens hem entès. Però al final de la primera part ja ho hem corregit una mica i a la segona part ja ha anat molt millor”.

 

“Això és el positiu que ens emportem que era un partit que se’ns havia complicat molt i que l’hem tret endavant i seguim en ratxa. Estem allà. I en cas de fallar en el proper partit doncs, en el següent a guanyar i tornar a començar una nova ratxa”

 

“Ja érem una pinya i, clar, els resultats positius sempre ajuden, encara ho som més”.

 

“Navarro està estel·lar. Ja era hora que despertés (riu). Va començar fluixet i ara està tirant de l’equip, és així. I hem d’ajudar-lo en tot allò que necessiti”.

 

“A Lloreda, en el partit de la primera volta, no vaig jugar perquè estava sancionat però tenien les coses molt clares. Ens van guanyar i ens van guanyar bé, però jugarem a casa i s’ha de sortir a per ells i sumar una nova victòria”.

 

 

 

 

 

 

 

 

Check Also

Força Sants! 13/05/2021

Ja teniu disponible una nova edició del Força Sants! Com sempre, hi trobareu tota l’actualitat …