IMPORTANT
Home / Noticies / Entrevistes / “Zona Mixta”

“Zona Mixta”

Tito Lossio “Hem trobat una regularitat que ens permet estar a dalt però s’ha de seguir, això és molt llarg”

 

Jornada 25. UE Sants 2-0 Lloreda.

Aquestes van ser les paraules del tècnic després de la victòria davant el Lloreda.

 

“Encara queda molt perquè ens falten nou partits per jugar, hi ha 27 punts en joc i s’han de guanyar els màxims possibles i al final ja veurem on estem. Ara, que si m’estimo més estar allà que no a deu punts? Sí i tant! I han fet un bon treball des de fa unes jornades, hem trobat una regularitat i això ens permet estar a dalt. I si continuem amb aquesta regularitat acabarem encara més a dalt”.

 

“Hem tingut ocasions però no s’han materialitzat i quan perdones fas que el rival agafi moral i si agafa moral i a sobre se t’acosta una mica… és un risc que corres. No hem sabut controlar des del començament el partit, hem tingut moltes pèrdues de pilota, moltíssimes, moltes errades de decisió i si el rival perd la pilota i tu li tornes a regalar… és un desgast que fas tu per recuperar-la i després ells no tenen es cansen gens perquè tu els hi dones. Hem jugat contra deu des del minut 15 i no he vist el partit controlat en cap moment, per tant, avui seria una cosa a millorar”.

 

“La segona part ha anat bastant millor en tema de control però tampoc hi ha hagut aquest control total que hi podria haver hagut amb un jugador més. No sé si el fet de portar un gol a favor afecta perquè estem acostumats a portar-lo en contra i remuntar i, al portar-lo a favor, a vegades dius, i ara què? Però ens hem d’acostumar a tot”.

 

“Hauríem d’haver intentat tenir la pilota per a que ells correguessin i fessin quilometres per desgastar-se amb un menys. Hauríem pogut trobar espais més fàcilment però ens hem precipitat bastant i aquí és on ens hem desgastat nosaltres i ells han trobat moral. I  a la 2a ells no han arriscat gaire, pensava que arriscarien més… han posat dos puntes això sí i han jugat bastant directe que per nosaltres es bastant incòmode. A més feia molt que juga molt poc a favor… s’han de millorar alguns detalls però ja estic content”.

 

“Hem fet una bona tasca en defensa. El Picolo ha tingut molta feina però l’ha tret molt bé. El tema defensiu ha estat ben controlat sobretot a la segona part. En atac ha faltat profunditat per arribar amb més claredat al final. Hem arribat però no amb tanta claredat com voldríem, no hem sabut trobar la línia de passada dins i tot era bastant rocós, no era fluid el joc”.

 

“El proper rival és el Vilanova del Vallès, un equip de baix que intenta sumar tot el que pugui. Serà difícil perquè a més juguen en un camp bastant gran. Per atacar ja ens va bé però, és clar, defensar és complicat”.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fran Avilés “Estem treballant moltíssim i és el que ens mereixíem”

 

“Era el nostre objectiu tornar a estar en zona de promoció. Ja portem setmanes amb això en ment i aconseguir-ho dóna molta felicitat i satisfacció. Més que res pel treball que estem fent, perquè crec que ens estem esforçant moltíssim i és el que ens mereixem”

 

“Estem en el millor moment a nivell d’entrenaments, de partits i també estem tenint una mica de sort perquè avui anàvem 1-0 i un altre dia ens empaten segur i avui no ha entrat. Una pilota d’aquestes la toca algú amb el cap o nosaltres mateixos ens la marquem en pròpia… però com estem en aquesta dinàmica ens acompanya tot i és el que hem de trobar ara, anar partit a partit i anar de tres en tres”.

 

“La primera part ha estat molt travada; entre el sol, que al camp no corria molt bé la pilota…, després no ens hem acabat de trobar i als moments claus no hem marcat el gol. A la segona hem fet el segon al 90 però ho podríem haver passat malament”.

 

“Dijous vam anar de sopar amb l’equip i just ha coincidit que avui no hem jugat gaire bé però jo crec que ha estat més pel sol i per com estava el camp que no pel sopar. Amb els capitans, com hem vist que la cosa va bé, hem decidit que cada tres o quatre victòries seguides en farem un per passar una estona tots junts i fer pinya. Hi ha molt bon rotllo i va bé fer-ho.

 

“El proper rival és el Vilanova. Sempre és difícil quan es juga fora de casa però jo veig l’equip molt bé i crec que ho traurem endavant. Confio molt en aquest equip, som joves però juguem molt molt bé per la categoria on estem”.

Check Also

Força Sants! 13/05/2021

Ja teniu disponible una nova edició del Força Sants! Com sempre, hi trobareu tota l’actualitat …