IMPORTANT
Home / Noticies / Entrevistes / “Zona Mixta”

“Zona Mixta”

Tito Lossio “Podríem haver marxat amb 4 o 5 gols d’avantatge a la primera part però se’ns ha complicat”

 

Vilanova del Vallès 1-2 UE Sants. Jornada 26

 

Aquestes van ser les paraules de Tito Lossio després de la victòria davant el Vilanova del Vallès.

 

“Han estat dues parts molt diferents. La primera força bé però la segona… molt plana. En la primera s’ha vist un partit que semblava molt fàcil i suposo que això ha fet que la gent es relaxés molt a la mitja part. Semblava que aquesta gent no ens faria cap mal i que tindríem moltes ocasions, com a la primera, i imagino que això ha afectat. Surts relaxat, et trobes amb una errada de concentració i després gràcies a aquesta errada un gol… ells es vénen amunt i tu vas cap avall però al final hem aconseguit els tres punts, s’han de corregir coses però els he felicitat per aquests tres punts. La idea és sumar i arribar als últims partits amb un coixí respecte els que estan per darrere però per arribar a això s’ha de guanyar cada partit”.

 

“A la primera part el joc ha estat bastant fluid, sobretot els últims 15 minuts. Hem creat moltes ocasions que és del que es tracta. d’intentar crear ocasions com sigui. Jo sempre he cregut que el resultat de 0 a 2 és el pitjor amb el que te’n pots anar a la mitja part perquè tu et relaxes pensant que ja estàs dos per sobre i el rival surt a totes, de perdidos al río, i si et fica un gol tu baixes i ells es creixen. La sort que hem tingut es que només ens han fet un”.

 

“Accions com la del gol del Vilanova o l’error de després que ha estat a punt d’originar el segon d’ells són moments del partit. S’ha de saber jugar cada moment i és el que ens costa més encara. També som un equip bastant jove i això són coses que es guanyen amb l’edat”.

 

“Crec que la pluja no ens ha afectat perquè no ha estat gaire intensa… i, realment, el partit de molt fàcil que podria haver sigut se’ns ha complicat. Podríem haver marxat amb 4 o 5 gols d’avantatge a la primera part i, llavors, sortir a la segona ja tots més relaxats, però tant nosaltres com el rival que veu que ja no té res a fer… i hauríem aprofitat per donar descans a algun jugador… però ha anat així”.

 

“El Singuerlin és un rival de la part mitja de la taula. En teoria no té res avall ni a dalt que suposi gaire perill. A més, és a casa, hauria de ser fàcil però veus que per molt fluix o feble que a priori sembli el rival sempre t’ho posa molt difícil”.

 

(Va bé que s’acostumin a patir?) “No, no. Jo m’estimo més guanyar i el meu cor també. Guanyar tranquil·lament amb un resultat còmode, com a la mitja part d’avui que he marxat molt tranquil perquè he vist molta superioritat”.

 

El Cristian l’he vist bé però acaba d’arribar i s’ha d’acostumar encara. A més ha entrat en un partit que estava molt obert, amb el camp moll… però no ha tingut gaire feina. Ha fet alguna pujada bona de les seves per la banda i ha estat bastant bé però s’ha d’acostumar a la manera de jugar de l’equip i als automatismes que tenim”

 

Check Also

Força Sants! 13/05/2021

Ja teniu disponible una nova edició del Força Sants! Com sempre, hi trobareu tota l’actualitat …