IMPORTANT
Home / Noticies / Entrevistes / Zona Mixta amb “Guillermo Lopez”

Zona Mixta amb “Guillermo Lopez”

Guillermo López Tejedor

 

El Guillermo va debutar davant l’Escala com a titular amb la samarreta del Sants. Una estrena agredolça en veure com a l’últim minut del partit li tocava enfrontar-se a un penal en contra que acabaria donant la victòria als locals.

 

“No vaig marxar gens satisfet, sobretot pel final del partit que va ser molt injust amb el penal que ens van xiular que no era. Inclús els rivals ho van reconèixer però el futbol és així i s’han d’acceptar aquestes coses, no podem fer res més. Hem de ser professionals i pensar ja en guanyar els tres punts la setmana que ve”

 

“(Com va ser la jugada del penal?) Vaig veure que enviaven una pilotada llarga cap a l’àrea i no m’ho vaig pensar i vaig sortir a tallar-la. Vaig arribar clarament molt abans que el davanter i vaig treure la pilota amb el puny però no sé que va entendre l’àrbitre per penal que va xiular sense pensar-s’ho dues vegades. De fet, crec que durant tot el partit va ser una mica injust amb nosaltres perquè totes les faltes que es van produir al mig del camp les va xiulat a favor d’ells”

 

“La veritat és que costa treure alguna cosa positiva del partit però em quedo amb el debut amb el Sants i el treball de tot l’equip. Ens vam menjar dues hores de viatge fins allà i anàvem convençuts de guanyar però ara ja no podem fer res més”

 

“(Sobre la competència amb el Carlos Blanco) De moment cadascun a jugat un partit. El Carlos és molt bon porter i veurem qui es guanya la titularitat però de moment està molt renyit, hi ha molt bon nivell”

Check Also

Força Sants! 13/05/2021

Ja teniu disponible una nova edició del Força Sants! Com sempre, hi trobareu tota l’actualitat …