IMPORTANT
Home / Noticies / Entrevistes / “Zona Mixta” per Sumarroca i Tito Lossio

“Zona Mixta” per Sumarroca i Tito Lossio

Albert Sumarroca: “Estic molt content amb la confiança que em dóna el Tito i intentaré aprofitar les oportunitats”

 

El jove jugador del Juvenil s’estrenava com a titular del primer equip davant el Singuerlin. Després de quatre partits en què ja va gaudir de minuts sortint des de la banqueta, diumenge ho va fer en l’onze inicial.

 

“He vist que l’alineació estava penjada al vestuari i que sortia de titular. Ja havia jugat alguns minuts però molt content quan he vist que estava en l’onze inicial”

 

“Amb el Tito ja porto molts anys. Em va agafar quan era molt petit al Thau, a l’escola, i llavors vaig venir amb ell aquí al Sants. És dels únics entrenadors que he tingut, de fet, així que la confiança i el tracte són molt bons i molt content també per això.  I m’ha donat aquesta oportunitat així que s’ha d’aprofitar, però quan no pugui venir amb el primer equip doncs ajudar al Juvenil, jo estic disposat a tot”

 

“ Què m’ha demanat el Tito? Dons sobretot ha comentat que era un camp llarg, d’ample semblant al de casa, però llarg així que ens ha dit que aprofitèssim els espais a l’esquena de la defensa i a partir de ¾ intentéssim jugar-nos-la i anar cap endavant”

 

“A la primera part crec que hem estat molt bé. Ens ha ajudat el gol del Navarro als primers minuts i a partir d’aquí hem pogut jugar bastant bé. A la segona no hem jugat tant però consistia en no encaixar i, per tant, hem mantingut bé la forma i bé, molt bé, hem complert l’objectiu”

 

“El proper partit amb el Mataró? Són partits que tothom té moltes ganes de jugar segur i que les ganes sempre estan allà. Serà complicat perquè és un dels equips que està a dalt i és un rival bastant directe però intentarem fer un bon partit i a veure si aconseguim els 3 punts”.

 

Tito Lossio: “S’han sumat dues victòries seguides, a veure si la setmana que ve davant el Mataró seguim així”

 

 

Aquestes han estat les paraules del tècnic del primer equip, Tito Lossio, després del partit entre el Singuerlin i el Sants.

 

“A la primera part hem tingut oportunitats, hem tingut també la pilota i encara que ells jugaven directe els hem trobat i els hi hem generat problemes. En algun moment ens hem encomanat del seu joc una mica però estava partit l’equip i havíem de jugar en llarg”.

 

“A la segona part hem aguantat el resultat. No s’ha atacat igual que a la primera i clar, hi havia el perill que te’n fessin un, ells pugessin, nosaltres baixéssim… no ha ajudat el camp, tampoc el vent, ni el rival ni el joc directe i molt dividit que feien”.

 

“Se n’han sumat dos de victòries ja seguides. La setmana que ve toca Mataró, a veure si seguim així. El Mataró és un equip jove que planteja jugar un tipus de futbol que a nosaltres ens va bé –no com el que ens ha plantejat el Singuerlín que no ens va tant bé- però l’has de saber aturar. Intentaran tocar, sortir des del darrere, és la seva aposta, el seu plantejament”.

 

“L’aposta per Picolo com a central i Aleix al mig camp de moment està sortint. Has de tenir gent de brega també i l’Aleix et dóna aquest equilibri que potser Gala i Muñoz no et donen per no ser jugadors de brega, tenen moltes altres qualitats però aquesta potser no. Amb el Gala, l’Aleix i el Fran una mica més endavant crec que tenim més equilibri, més consistència i també més arribada”.

 

Carlota Marti

 

 

 

 

 

 

 

Check Also

Força Sants! 13/05/2021

Ja teniu disponible una nova edició del Força Sants! Com sempre, hi trobareu tota l’actualitat …